Blogi

Jaamme teille inspiraatiota HR:stä, johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Föregående

Visa alla inlägg

Nästa

05 / 11 / 19

Uravalmennuksella 4 hyötyä teiden erotessa – molemmista osapuolista voittajia

Muutos organisaatiossa voi olla raskas oli tilanne mikä tahansa. Kyse voi olla töiden vähyydestä, organisaation uudistamisesta tai toisinaan henkilökohtaisista sopimuksista. Yhä useammat organisaatiot tarjoavat nykyään luonnollisena osana henkilöstöpolitiikkaansa outplacementia, jota kutsutaan myös uravalmennukseksi. Ammattimainen outplacement-tuki vahvistaa työnantajan asemaa, tuo turvallisuuden tunnetta työntekijöille ja antaa työntekijöille oikeat edellytykset ottaa uusia askeleita urallaan. Syntyy tilanne, jossa kaikki voittavat! 
 
Tässä on neljä syytä siihen, miksi uravalmennus on hyvä sijoitus;  

 • Osoittaa, että yritys ottaa vastuuta 
  Tarjoamalla uravalmennusta osana henkilöstöpolitiikkaa yritys osoittaa organisaatiolleen, että se huolehtii henkilöstöstään sekä palkkauksen että irtisanomisen yhteydessä. Se luo luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. 
 • Työntekijälähettiläitä  
  Hyvällä lopetuksella on mahdollista saada työntekijälähettiläitäYrityksen työnantajabrändi vahvistuu houkuttelevilla arvoilla, mikä on tärkeää oikeanlaisten työntekijöiden houkutteluun ja yrityksessä pitämisen kannalta. 
   
 • Työkalupakki 
  Työnantajana voit olla rauhallisin mielin, sillä tiedät työntekijöiden saavan apua kaikkeen aina CV:n läpikäynnistä haastatteluharjoituksiin, ja sinä voit keskittyä jäljelle jääneeseen toimintaan. Pätevät valmentajat auttavat ja tukevat työntekijöitä löytämään vahvuutensa ja seuraavan haasteensa.  
   
 • Nopeammin uuteen työhön 
  Uravalmennus auttaa työntekijöitä etenemään nopeammin urallaan. Sen ansiosta yritys pystyy säilyttämään tehokkuuden, tavoitteet ja myönteisen ilmapiirin. 

Outplacement -palvelumme on suunnattu organisaatiosta lähteville työntekijöille tukemaan uuden työn ja suunnan löytämistä. Lue tästä lisää Outplacement -palvelustamme.

Laita hyvä kiertämään

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.