Yhteydenottopyyntö

Motivaatiotekijöiden tunnistaminen

Paras versio itsestäsi

Haluatko tietää enemmän mikä motivoi juuri sinua? Miten voit hyödyntää uusimpia tutkimustuloksia motivaatiosta omassa esimiestyössäsi, omassa ryhmässäsi tai työyhteisössäsi?

Korkea motivaatio johtaa todistetusti parempiin tuloksiin ja suorituksiin. Motivaatiotekijöiden tunnistaminen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi sekä selkeyttää sitä, miten sinä voit itse vaikuttaa motivaatioosi ja tuloksen tekemiseen.

Tarjoamme lyhyitä valmennusohjelmia tai laajempia kokonaisuuksia yksilöille ja tiimeille.  Valmennuksessa käyttämämme metodit tarjoavat tietoa siitä, mikä motivoi juuri sinua.

Esimerkkejä tilanteista, joissa motivaatiovalmennus tukee työyhteisöä:

  • Organisaatio haluaa ennaltaehkäistä stressiä, turvattomuuden tunnetta tai motivaation vähenemistä ennen suurta muutoshanketta. Työyhteisökohtaisten motivaatio-ohjelmien kautta annamme työntekijöille parhaat mahdolliset edellytykset selvitä tilanteesta ja muutoksesta säilyttäen motivaation, ilon ja omistautumisen työhön.
  • Organisaation työskentely-ympäristö ja tavoitteet muuttuvat paljon. Työyhteisö hyötyy siitä, että tunnemme esimiesten ja työntekijöiden motivaatiolähteet, jolloin voimme vaikuttaa ja ylläpitää korkean motivaatiotason.
  • Johtavassa roolissa olevat henkilöt tarvitsevat syvemmän ymmärryksen omista motivaatiotekijöistään, tarpeistaan ja vahvuuksistaan, jolloin he osaavat ylläpitää omaa motivaatiotasoaan ja tekevät parempaa tulosta.
  • Tiimit toimivat tehokkaammin, kun tiimillä on ymmärrys jäsentensä motivaatiotekijöistä, rooleista, vastuista sekä vahvuuksista. Tiimillä on paremmat edellytykset toimia tuloksellisesti ja tiimi voi paremmin.

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!