Yhteydenottopyyntö

Outplacement & uravalmennus

Henkilökohtaisesti räätälöity valmennus, raikkailla menetelmillä ja selkeillä tuloksillaOutplacement -palvelumme on suunnattu organisaatiosta lähteville työntekijöille tukemaan uuden työn ja suunnan löytämistä. Wise Group:in juuret ovat outplacement palvelussa. Outplacement uravalmennuksessa hyödynnetään alan parhaita valmentajia, uusinta tekniikkaa sekä tavoitteellista ja valmentavaa otetta.

Tulos- ja tavoitehakuinen valmennus mahdollistaa tehokkaan tavan löytää uusi polku työuralla. Valmentajamme ovat kokeneita, omaavat käyttäytymistieteellisen taustan sekä ovat työskennelleet henkilöstöjohtamisen ja rekrytoinnin parissa.

Yhdeksän henkilöä kymmenestä löytää uuden tehtävän tai opintopaikan kuuden kuukauden sisällä outplacement uravalmennukseen osallistumisesta.

Työntekijälle

Kokemuksemme mukaan yksilöllinen uravalmennus on tärkeä menestystekijä uudelleen työllistymisessä. Työsuhde voi päättyä henkilöstöä vähennettäessä, organisaatiomuutoksesta johtuen tai muiden muutosten takia. Mikäli löydät itsesi näiden tilanteiden ääreltä, valmentajan sparraus on kullan arvoinen. Matka uuteen työhön voi tuntua yksinäiseltä, haastavalta ja pelottavalta. Uravalmennuksen tarkoitus on ottaa tilanne haltuun luomalla arkipäivän rutiineja ja turvaa sekä asettaa valmentajan kanssa tavoitteita työuran seuraavan vaiheen ja uuden työn löytämiseksi. Kokeneet valmentajamme valmentavat sinua yksilöllisesti ja pyrkivät vastaamaan juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiin. Valmentajasi toimii prosessin aktivaattorina ja auttaa sinua pääsemään alkuun, jotta sinä pääset keskittymään tulevaisuuden uusiin haasteisiin. Kyseessä voi olla uusi työpaikka, oman yrityksen perustaminen tai opiskelupaikka. Tavoite on aina sinun määrittelemä seuraava askel! Uravalmennus palvelumme sisältää säännöllisiä tapaamisia valmennettavien kanssa. Valmennettavillamme on mahdollisuus käyttää uraportaaliamme, johon on kerätty monipuolista tietoa työnhakuun liittyvistä käytännön asioista. Ajankohtaista tietoa työmarkkinoista on saatavilla mm. rekrytoivien sisaryritystemme kautta.

Työnantajalle

Työnantaja joutuu välillä tilanteisiin, jossa joudutaan irtisanomaan työntekijöitä. Irtisanomisen syy voi vaihdella, kyseessä voi olla työmäärän vähentyminen, organisaatiomuutos tai henkilökohtaiset syyt. Kokemuksemme mukaan antamaamme tukea arvostetaan juuri näissä tilanteissa. Tuemme työnantajaa irtisanomistilanteessa ja valmennamme työntekijän uudelle polulle. Outplacement palvelumme sisältää säännöllisiä tapaamisia valmennettavien asiakkaiden kanssa. Valmentamillamme henkilöasiakkailla on mahdollisuus käyttää uraportaaliamme, johon on kerätty monipuolista tietoa työnhakuun liittyvistä käytännön asioista. Ajankohtaista tietoa työmarkkinoista on saatavilla mm. rekrytoivien sisaryritystemme kautta.

RUSH-metodi joka saa sinut uudelle uralle!

R

Löydä vahvuutesi, sisäiset motivaatiotekijäsi ja osaamisesi. Mietimme yhdessä osaamistasi ja kokemustasi, ja kuinka hyödynnämme niitä parhaimmalla tavalla!

U

Nykytila- analyysi. Analysoimme työmarkkinatilanteen sekä sinua kiinnostavat alat ja työnkuvat. Käymme läpi rekrytointikanavat, sosiaalisen median käyttöa työnhaussa sekä uppoudumme "piilotyömarkkinoiden" saloihin.

S

Strategia. Käsikirjoita uusi urasi! Autamme sinua CV:n, hakemuksen ja henkilökohtaisten dokumenttien räätälöinnissä ja hallinnassa.

H

Aktivoidu. Suunnitelmallinen työnhaku ja verkostoituminen alkaa. Teemme sinulle testi-haastattelun rekrytointikonsultin kanssa sekä teemme yhdessä myös toimintasuunnitelman.

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.