Yhteydenottopyyntö

PODCAST

#LOISTATYÖSSÄSI

Tervetuloa #LOISTATYÖSSÄSI podcastin pariin.
Uusi podcast jakso julkaistaan joka toinen viikko, aina tiistaisin.

#LOISTATYÖSSÄSI on Wise Consultingin podcast, jossa käsitellään työelämään ja johtamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita yhdessä Heidin, Jonaksen ja vierailevan tähden kanssa.

MIKSI #LOISTATYÖSSÄSI PODCAST?

Johtamisen ja esimiestyöskentelyn kuulu olla hauskaa ja kehittävää – ei vaikeata, monimutkaista tai tylsää. Jokaisessa jaksossa käsitellään jotakin tiettyä aihetta ja puhutaan työpaikkojen erilaisista pulmatilanteista. Tulet saamaan vinkkejä, inspiraatiota ja ajatuksia, jotka hyödyntävät sinua arjen työssäsi.

Ota #LOISTATYÖSSÄSI PODCAST kuuntelulistallesi Acastin tai Applen oman podcast-sovelluksen kautta. Näin pysyt ajan tasalla uusista jakosoista.

Seuraa meitä somessa #loistatyössäsi

  • Fondian Growth Booster Tanja Piha on mukana keskustelemassa #LOISTATYÖSSÄSI PODCASTIN ensimmäisessä jaksossa siitä, miten asiantuntijat saadaan myymään. Kuuntele podcastin ensimmäinen jakso tästä tai tästä.

 

  • Sami Honkonen on Tomorrow Labsin toimitusjohtaja ja Suomen podcast-skenen pioneeri. #LOISTATYÖSSÄSI PODCASTIN toisessa jaksossa puhumme tulevaisuuden organisaatiosta ja siitä, mitä responsiivinen organisaatio on ja miten sellainen rakennetaan. Kuuntele jakso tästä tai tästä.

 

  • Viikon polttavat puheenaiheet. Podcastin kolmannessa jaksossa Heidi ja Jonas keskustelevat ajankohtaisista aiheista, jotka ovat tulleet vastaan heidän somefeedeissään. Aiheina muun muassa kiire, etätyö ja nonverbaalinen viestintä. Kuuntele jakso tästä tai tästä.

 

  • Scandicin HR-johtaja Riikka Mattila on mukana keskustelemassa podcastin neljännessä jaksossa siitä, saako töissä olla kivaa? Ja mitä työnilo on? Kuuntele jakso tästä tai tästä.

Mistä aiheesta haluaisit kuulla?

Kerro meille!