WAKE UP WITH WISE | HR 3.0

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20190516 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | HR 3.0

Milloin? Torstaina 16.5.2019, klo. 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

HR, milloin olet viimeksi pysähtynyt pohtimaan oman osaamisesi ja toimintosi nykytilaa tai kyseenalaistamaan rohkeasti omaa tekemistäsi? Organisaatio ympärillä muuttuu ja kehittyy, mutta HR ei. Koetko HR:n pystyvän nykyisellään saamaan aikaan kilpailuetua, kehittämään bisnestä ja muuttuvaa organisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla? Olisiko aika kartoittaa HR-tekemisen nykytila ja miettiä tulevaisuuden suuntaa yhdessä liiketoiminnan tavoitteiden kanssa?

Wise Consulting rantautui Suomeen kolme (3!) vuotta sitten ja haluamme jakaa oivaltamaamme ja oppejamme taapero taipaleeltamme. Tule mukaan aamupalallemme kuulemaan ja keskustelemaan, miten kehität ja teet HR strategiastasi ketterän ja osoittamaan, että HR:n toiminnalla on merkitystä viimeiselle riville asti. Rakenna HR 3.0 organisaatioosi!

Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkullisen synttäriaamiaisen (se päivä, kun saa syödä synttärikakkua aamupalaksi), vinkkejä arkeesi sekä inspiraatiota. Ilmoittaudu mukaan jo tänään koska paikkoja on rajoitetusti – if you snooze you lose!

Lämpimästi tervetuloa!

PSSST … Ymmärrämme, että elämässä sattuu ja tapahtuu eikä kaikki mene kuten suunnittelee. Aamupalamme ovat herättäneet suurta suosiota ja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan ilahtuisimme, jos laittaisit meille viestiä, mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan :-).

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!