WAKE UP WITH WISE | HR ja Business käsi kädessä kohti menestystä

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20190301 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | HR ja Business käsi kädessä kohti menestystä

Milloin? Perjantaina 1.3.2018, klo. 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Toimitko HR Business Partnerina tai HR Managerina? Se on se ihana ja haastava rooli, jossa toimitaan yhdessä yrityksen avainpelureiden kanssa. Kyseisessä roolissa olet kumppani, haastaja ja vaikuttaja, ja tärkeimmät pelikaverisi ovat esimiehet. Tämä on suhde, joka ei rakennu hyväksi sattumalta, vaan se tarvitsee avointa keskustelua, halua ymmärtää toista ja yhteistä fokusta samalla tavalla kuin muutkin ihmissuhteet.

Kuinka luot HR:n ja johtajien välille rakentavan luottamussuhteen? Sellaisen, jossa uskallat toimia sekä kumppanina että haastajana. Kaiken A ja O on viestintä ja yhteisen suunnan löytäminen. Johtajilla on oikeus vaatia HR:ltä ja vastavuoroisesti HR:llä on oikeus vaatia johtajilta, mutta mitä, miten ja milloin? HR Business Partner tai strateginen HR-kumppani on se, joka toimii lähellä liiketoimintaa ja ymmärtää sitä. Se johon esimiehet ja johtajat luottavat.

Aamupalan aikana jaamme kokemuksia ja vinkkejä siitä, kuinka kehität itsestäsi entisestä vahvemman Busineksen HR Partnerin. Miten onnistut haastavissa tilanteissa, kun tuntuu, että johtajien ja HR:n agendat eivät kohtaa? Kuinka kasvatat ymmärrystäsi johtajien arjesta ja luot heihin toimivan suhteen. Tule mukaan hiomaan strategiset HR Business Partner taitosi! Aamupala on keskusteleva, ajatuksia herättävä ja saat mukaan konkreettisia vinkkejä omaan arkeesi.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!