WAKE UP WITH WISE | HR kasvuyrityksen rakentamisen ytimessä

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20181108 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | HR kasvuyrityksen rakentamisen ytimessä

Milloin? Torstaina 8.11.2018, klo. 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Oletko törmännyt ajatukseen, että HR:ää tarvitaan yrityksessä vasta kun palikat ovat jo paikoillaan ja kasvu hyvässä vauhdissa? Näin onkin, jos HR nähdään perinteisenä liiketoiminnan tukitoimintona – ja kustannuseränä. Entä miltä näyttäisi yritys, missä HR olisi jo varhaisessa vaiheessa mukana luomassa yrityksen DNA:ta?

On totta, että hygieniasta on huolehdittava ensimmäisenä. Työsopimukset, palkanmaksu, työterveys – kaikki se, mikä takaa perusturvan työpaikoilla. Nämä ovat edelleen tärkeä osa HR:n kenttää, mutta vasta se ensimmäinen taso. Mikä on se, millä HR oikeasti tuottaa lisäarvoa? Mikä on se, miten HR voi omalla panoksellaan siivittää yrityksen vahvaa kasvua?

Kaikki lähtee vahvan yrityskulttuurin rakentamisesta, joka tukee yrityksen visiota. Tässä HR voi ottaa ohjat käsiinsä ja toimia strategiatyön ytimessä. Kun punainen lanka on selvillä, voi lähteä luomaan käytänteitä, jotka osoittavat samaan suuntaan ja joustavat kasvun mukana. Tämän lisäksi kasvuyritys-HR on naimisissa viestinnän ja markkinoinnin kanssa – onnellinen mutta työtä vaativa liitto. Miltä kaikki tämä näyttää käytännössä? Mitä modernin HR:n tulee tietää lunastaakseen arvolupauksen kasvun moottorina tai perinteisemmän yrityksen uudistajana?

Aamupalaltamme et joudu lähtemään tyhjin käsin – saat mukaasi konkreettisia vinkkejä, miten rakentaa yrityksen HR:ää liiketoiminnan ytimessä. Tai miten soveltaa kasvuyrityksen HR-toimintamalleja valmiimmankin organisaation arkeen.

Tule mukaan interaktiiviselle aamupalalle oppimaan uutta, inspiroitumaan ja verkostoitumaan HR-ammattilaisten kanssa. Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkullisen aamiaisen, konkreettisia vinkkejä sekä inspiraatiota. Ilmoittaudu mukaan jo tänään – if you snooze you lose! Paikkoja rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!