TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ | WAKE UP WITH WISE | HR <3 AI

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20191120 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ | WAKE UP WITH WISE | HR <3 AI

Milloin? Keskiviikkona 20.11, klo 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Tekoäly herättää tunteita ja mietteitä niin yhteiskunnallisessa keskustelussa kuin organisaatioissakin. Mediassa luodaan usein uhkakuvia siitä, miten kone tulee ja jyrää ihmiset työmarkkinoilla. Unohdamme usein sen, että tekoäly on jo kaikkialla, sovelluksissa ja laitteissa, joita käytämme päivittäin.

Oletko miettinyt ihmisen ja tekoälyn yhteispeliä? Teknologian murros tuo tekoälyn HR:n pöydälle – mitä se käytännössä tarkoittaa? Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten HR voi hyötyä tekoälystä.

Tule mukaan interaktiiviselle aamupalalle oppimaan uutta, inspiroitumaan ja verkostoitumaan HR-ammattilaisten kanssa. Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkullisen aamiaisen, konkreettisia vinkkejä sekä inspiraatiota. Wise-lavalle nousee Tuuli Suominen, joka tuo valoa marraskuiseen aamun. Tuuli on tekoälyä kehittävän Silo.AI :n Head of People Operations.

Lämpimästi tervetuloa!

PSSST … Ymmärrämme, että elämässä sattuu ja tapahtuu eikä kaikki mene kuten suunnittelee. Aamupalamme ovat herättäneet suurta suosiota ja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan ilahtuisimme, jos laittaisit meille viestiä, mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan :-).

Tämä tapahtuma on täynnä, mikäli haluaisit osallistua voit lähettää sähköpostia Isabellalle –  isabella.ohlstrom@wiseconsulting.fi ja pääset jonotuslistalle! Saamme usein viime hetken peruutuksia, joten on mahdollista että mahdut mukaan :-)!

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!