WAKE UP WITH WISE | Kehity tai Kuihdu

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20190329 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | Kehity tai Kuihdu

Milloin? Perjantaina 29.3, klo. 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Strategiset kyvykkyydet, future skills, osaamiset, kompetenssit… Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja muotoa! Aihe on ajankohtainen, aivan syystä:

Ihmiset haluavat oppia ja kehittyä. Muuttuva toimintaympäristö edellyttää yrityksiltä ketterämpää sopeutumista uusiin toimintatapoihin ja uusien teknologioiden hyödyntämistä. Kärjistäen voisi sanoa, että samalla kun yritysjohto tuskailee yrityksen uudistamisen ja uusien kompetenssien haalimisen kanssa työntekijät vaihtavat työpaikkaa, koska he eivät näe, miten voisivat kehittyä ja oppia uutta nykyisessä työyhteisössä. Eivätkö yrityksen tarpeet ja työntekijöiden intohimot kohtaa, vai mistä kiikastaa? Lue lisää blogista.

Tule mukaan interaktiiviselle aamupalalle keskustelemaankanssamme vuoden kuumimmasta aiheesta!

Aamun aikana tulemme mm. keskustelemaan:

  • Millaisen osaaminen hankkiminen tai kasvattaminen on sinun liiketoiminnallesi oleellisinta? Mikä on teidän organisaatiollenne tärkeää? Onko tämä juuri nyt ajankohtaista?
  • Kuinka varmistamme tarvitsemiemme tulevaisuuden taitojen kasvavan jo meillä? Onko meillä varaa olla mahdollistamatta jatkuvaa oppimista?
  • Mistä kannattaa aloittaa, kun aihe on massiivinen? Millä kulmalla lähestyä aihetta, organisaatio- vai yksilötasolta? Vai voiko kenties molempia tehdä samaan aikaan?
  • Mikä vaikutus psykologisella turvallisuudella on oppivassa organisaatiossa?

Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkullisen aamiaisen, vinkkejä arkeesi sekä inspiraatiota. Ilmoittaudu mukaan jo tänään koska paikkoja on rajoitetusti – if you snooze you lose!

Lämpimästi tervetuloa!

PSSST … Ymmärrämme, että elämässä sattuu ja tapahtuu eikä kaikki mene kuten suunnittelee. Aamupalamme ovat herättäneet suurta suosiota ja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan ilahtuisimme, jos laittaisit meille viestiä, mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan :-). 

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!