WAKE UP WITH WISE | MIKSI KUKAAN EI YMMÄRRÄ MINUA?

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20180911 - Autoalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | MIKSI KUKAAN EI YMMÄRRÄ MINUA?

Milloin? Tiistaina 11.9.2018, klo. 8-9:30

Missä? Autoalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Onko sinulla tulipunainen esimies, vihreä kollega, keltainen kaveri tai sininen puoliso? Olisiko elämä ja toisten ihmisten kanssa oleminen helpompaa, mikäli kaikki olisivat niin kuin sinä?

Viimeisen vuoden aikana lukusuosituslistojen kärjessä ovat olleet kirjat, joissa puhutaan erilaisista persoonallisuuksista värien tai muiden tunnusmerkkien kautta. Tavoitteena lokeroida meille ja yhteisöllemme tyypilliset vuorovaikutus- ja käyttäytymismallit. Olemmeko me ihmiset näin mustavalkoisia? Väitämme, että harvoin olemme!

Ihmiset ovat yksilöitä ja se, miten reagoimme asioihin, on usein tilannesidonnaista. Jokaisella meistä on erilaisia käyttäytymis- ja kommunikointimalleja. Vai onko kyse taustalla olevista motivaatiotekijöistä? Miten opimme tunnistamaan omat ja muiden käyttäytymismallit, jotta vältymme turhilta väärinymmärryksiltä? Ja tämähän on itseohjautuvuuden lähtökohta.

Aamupalaltamme et joudu lähtemään tyhjin käsin – saat mukaasi konkreettisia vinkkejä, miten olla vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa ja miten se yhdistyy itseohjautuvuuteen.

Tule mukaan interaktiiviselle aamupalalle oppimaan uutta, inspiroitumaan ja verkostoitumaan HR-ammattilaisten kanssa. Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkullisen aamiaisen, konkreettisia vinkkejä sekä inspiraatiota. Ilmoittaudu mukaan jo tänään! Paikkoja rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!