WAKE UP WITH WISE | Myrskyn silmässä

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20200130 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | Myrskyn silmässä

Milloin? Torstaina 30.1.2020, klo 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Organisaatioiden ja työyhteisöjen muutostilanteet nähdään usein välttämättömänä pahana ja harvoin ne herättävät meissä heti ensimmäisenä positiivisia tuntemuksia. Usein organisaatioissa mennään muutostilanteissa laki ja tulos edellä, jolloin unohdamme ihmiset. Mitä jos, erilaiset muutostilanteet nähtäisiinkin työntekijöiden ja johtajien mahdollisuutena kasvaa omassa roolissaan ja samalla yrityksen mahdollisuutena kasvaa. Mutta miten saat ihmiset mukaan tälle mahdollistavalle matkalle, kun organisaatio on myrskyn silmässä?Tarvitsemme muutosvalmiita johtajia ja työntekijöitä sekä rakenteita, jotka vahvistavat työntekijän luottamusta suurten muutosten keskellä.

Tiedämme, että on paljon erilaisia tapoja helpottaa kuinka johtajat ja työntekijät käsittelevät muutostilanteita organisaatioissa. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan yhdessä kanssamme, miten tuet työntekijöitä ja johtajia muutoksen ja kehitystyön keskellä, mitkä ovat yleisimmät sudenkuopat ja miten vältät ne!

Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkkubrekun, vinkkejä arkeesi sekä inspiraatiota. Ilmoittaudu mukaan jo tänään koska paikkoja on vain 35 ensimmäiselle – if you snooze you lose!

PSSST … Ymmärrämme, että elämässä sattuu ja tapahtuu eikä kaikki mene kuten suunnittelee. Aamupalamme ovat herättäneet suurta suosiota ja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan ilahtuisimme, jos laittaisit meille viestiä, mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan :-).

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!