WAKE UP WITH WISE | Tulevaisuuden johtaminen vai johtaminen tulevaisuudessa?

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20191003 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | Tulevaisuuden johtaminen vai johtaminen tulevaisuudessa?

Milloin? Torstaina 3.10, klo 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Kiihtyvä muutos, jatkuva oppiminen ja itsensä johtamisen taidot. Nämä tapetilla olevat ilmiöt yhdistyvät tulevaisuuden johtamiseen. Tulevaisuuden johtaminen vai johtaminen tulevaisuudessa? – oletko sinä pohtinut millaisia tekoja ja tarpeita nämä teemat tarkoittavat käytännössä johtamiselle?

Johtajalta ja esihenkilöiltä odotetaan paljon. Johtajan tulisi olla aito, visionääri, toimeenpanija, innostaja, asiantunteva, inhimillinen, muutoskyvykäs… voisimme jatkaa tätä listaa loputtomiin. Johtaminen ja sen monet muodot herättävät keskustelua ja kysymys kuuluu, tarvitaanko johtajia ollenkaan tai mihin heitä tarvitaan?

Yksi asia on varma, YKSIN johtaja tai esihenkilö ei tule pitkälle pärjäämään. Mistä aloittaa ja miten varmistat, että organisaatiota johdetaan sen olemassa olon tarkoitusta tukevalla tavalla? Sinä joka olet johtaja tai toimit HR:ssä tule viettämään kanssamme aamu ajankohtaisen aiheen ympärillä – koska tulevaisuus ei tapahdu itsestään, vaan se tehdään yhdessä yksi konkreettinen teko kerrallaan!

Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkkubrekun, vinkkejä arkeesi sekä inspiraatiota. Ilmoittaudu mukaan jo tänään koska paikkoja on rajoitetusti – if you snooze you lose!

PSSST … Ymmärrämme, että elämässä sattuu ja tapahtuu eikä kaikki mene kuten suunnittelee. Aamupalamme ovat herättäneet suurta suosiota ja, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan ilahtuisimme, jos laittaisit meille viestiä, mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan :-).

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!