WAKE UP WITH WISE | (Work)-Life Balance

Edellinen

Näytä kaikki tapahtumat

Seuraava

20180302 - Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

WAKE UP WITH WISE | (Work)-Life Balance

Milloin? Perjantaina 2.3.2018, klo. 8-9:30

Missä? Autotalo, Salomonkatu 17 B, 9 kerros

Haluamme saada ”kaiken”: menestyvän uran, olla täydellinen vanhempi ja ystävä, sekä aikaa harrastaa ja nauttia omasta ajasta. Työn ja vapaa-ajan rajat ovat hämärtyneet, pyrimme päivittäin löytämään näiden välille tasapainoa. Onko sinulla tunne, että olet aina yhden askeleen jäljessä ja kiire on pysyvä tila? Ahdistaako sinua se mihin aikasi ei riitä ja mitä kaikkea sinun pitäisi saavuttaa tänään, huomenna ja ylihuomenna?

Itsensä johtaminen ja itseohjautuvuus! Trendisanoja – vai oikeasti asiaa? Maailmassa jossa tuntuu, että kaikki tapahtuu samaan aikaan ja kaikki ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri. Epätasapaino nähdään usein väistämättömänä paheena, joka seisoo tiellämme ja tasapaino on ihanne, jonka haluamme saavuttaa. Elämä on täynnä odottamattomia käänteitä, muutos ja epävarmuus ovat osa tämän päivän (työ)elämää. Tasapainon sijaan tarvitsemme pikemminkin kykyä elää kaaoksen keskellä. Siksi sanomme: FUCK BALANCE!

Annamme sinulle konkreettisia vinkkejä, miten sinä opit parhaiten hallitsemaan omaa elämääsi kiireen keskellä. Kyky elää kaaoksen keskellä tulee vaikuttamaan positiivisesti, kaikilla elämän osa-alueilla. Pystyt ottamaan entistäkin parempia päätöksiä ja tulet onnistumaan haastavissa tilanteissa.

Tule mukaan meidän interaktiiviselle aamupalalle oppimaan uutta, inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme sinulle herkullisen aamupalan. Lämpimästi tervetulo!

Ilmoittaudu jo tänään mukaan! Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään!