Yhteydenottopyyntö

Tietosuojaseloste

Yhteystietosi ovat meille tärkeät.

Täyttämällä tietosi johonkin lomakkeistamme hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä lähetämme sinulle uutiskirjeen ja muuta markkinointiviestintää. Voit milloin tahansa poistua jakeluistamme klikkaamalla viestissä olevaa poistolinkkiä. Seuraavasta voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteemme sisältää tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Suosittelemme lukemaan koko tietosuojaselosteemme, joka on voimassa 25.5.2018 alkaen, ennen kuin annat suostumuksesi, että käsittelemme henkilötietojasi.

Keskeisiä käsitteitä

Henkilötiedot ovat tietoja, joita erikseen tai yhdistettynä muihin tietoihin voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen tai paikantamiseen tai yhteyden ottamiseen kyseiseen henkilöön. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, puhelinnumero ja IP-osoite.

Henkilötietojen käsittely tarkoittaa kaiken typpistä henkilötietojen käsittelyä, esimerkiksi kerääminen, tallentaminen ja säilytys.

Rekisterinpitäjä on se, joka päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta ja siitä, mitä henkilötietoja kerätään. Rekisterinpitäjä on vastuussa siitä, että henkilötietojesi käsittely tapahtuu voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

Wise HR Consulting OY on rekisterinpitäjä

Olemme henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä.

Minkälaisia tietoja keräämme?

Kun otat meihin yhteyttä, haet työpaikkaa, täytät lomakkeen, sinua voidaan pyytää antamaan tietoja itsestäsi. Tilanteesta riippuen voimme pyytää sinulta seuraavia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys
  • Tehtävänimike
  • Muita tietoja, esimerkiksi vastauksia vapaaseen tekstikenttään tai lomakkeeseen

Tiedot muista lähteistä

Kun annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, hyväksyt samalla, että voimme tallentaa sinusta muutakin tietoa, jota olet antanut meille aiemmin muissa yhteyksissä. Julkisista lähteistä saatavilla olevaan tietoon perustuen voimme myös täydentää sinusta tallentamiimme tietoihin toimialan, muita yhteystietoja, tietoa aiemmista työpaikoista tai tehtävänimikkeistä. Jos olet asiakkaamme, saatamme täydentää tietoihisi lisää yhteystietoja, joita olet antanut meille esimerkiksi aiemman työhakemuksen tai asiakastoimeksiannon yhteydessä.

Kuinka käytämme tietoja?

Antamiasi tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Markkinointi jakelujen kautta tai puhelimitse
  • Asiakassuhteen hoito ja tiedotteet koskien tarjouksia tai työmahdollisuuksia
  • Tilastot ja taustatiedot toimintatavasta käyttäjänä kotisivujemme ja käyttökokemuksen parantamiseen
  • Henkilökohtaisemman käyttökokemuksen luomiseen ja tuotetarjousten sekä muun sinua kiinnostavan sisällön toimittamiseen

Pyydämme yhteystietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kyselyihin ja työhakemuksiin vastaamiseen
  • Pyydetyn materiaalin toimittamiseen tai muuhun antamasi toimeksiannon täyttämiseen lähettämiesi tietojen perusteella
  • Vuoropuhelun ylläpitämiseen
  • Sinua mahdollisesti kiinnostavan tiedon lähettämiseen
  • Lisätäksemme sinut uutisten ja muun valitsemasi sisällön jakelulistoihin
  • Paikan varaamiseksi seminaarissa

Suostumus sähköpostin lähettämiseen, suoramarkkinointiin ja yhteydenpidon jatkamiseen

Antamalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelemiseen edellä mainittuihin tarkoituksiin suostut seuraavaan:

  • Käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti
  • Voimme lähettää sinulle palvelujemme suoramarkkinointia sähköpostilla
  • Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella
  • Sinut lisätään itse valitsemiisi jakelulistoihin. Pääset päivittämään tilausasetuksiasi ja poistumaan välittömästi jakelulistalta jokaisen sähköpostiviestin alareunasta löytyvästä linkistä tai ottamalla suoraan meihin yhteyttä.

Kuinka pitkään säilytämme tietoja?

Käsittelemme henkilötietoja vain niin kauan, kuin on tarpeen pystyäksemme toteuttamaan tarkoituksen, jota varten ne on kerätty. Sen jälkeen poistamme tiedot.

Kenellä on pääsy tietoihin?

Tietoihin pääsee ainoastaan rajoitettu osa yrityksen henkilöstöstä, joka työskentelee markkinoinnissa, myynnissä, toimituksissa ja hakijoiden käsittelyssä.

Luovutamme tiettyjä tietoja yhteistyön puitteissa kolmannelle osapuolelle.

Emme myy henkilötietoasi kolmannelle osapuolelle. Silloin kun meneillään on myynti-, asiakas-, tai rekrytointikeskustelu sinun, meidän ja jonkin yhteistyökumppanimme kesken voimme antaa sinusta seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritys, jossa työskentelet

Jos olemme tallentaneet tietosi ulkoisen osapuolen kanssa järjestämämme tapahtuman yhteydessä, voimme luovuttaa edellä luetellut henkilötietoluokat sekä mahdolliset vastaukset lisäkysymyksiin lomakkeilla tai vapaalla tekstillä.

Miten tietosi on suojattu?

Henkilötietosi säilytetään suojatun verkon takana ja niihin on pääsy ainoastaan rajoitetulla osalla henkilöstöä, jolla on oikeudet kyseisiin järjestelmiin. Nämä henkilöt ovat tiedoista vaitiolovelvollisia. Lisäksi kaikki antamasi arkaluontoiset tiedot on kryptattu käyttäen SSL (Secure Socket Layer technology) -tekniikkaa.

Tietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Kaiken tiedon osalta ovat käytössä salassapitosopimukset ja henkilöstöllämme on pääsy ainoastaan niihin järjestelmiin ja toimintoihin, joita kyseiset työtehtävät edellyttävät.

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja meillä on sinusta.

Uutta tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Sinulla on oikeus saada rekisteriote niistä tiedoista, mitä meillä on sinusta Voit myös vaatia meitä korjaamaan virheelliset tiedot tai poistamaan tiedot sinusta. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi, että käsittelemme henkilötietojasi. Jos peruutat suostumuksesi, poistamme ne tiedot, joita meillä on sinusta. Pyydämme huomioiman, että meillä olevien henkilötietojesi poistaminen saattaa vaikuttaa asiakassuhteemme perustella sinulle toimitettaviin tietoihin sekä mahdollisesti vaikuttaa meneillään oleviin keskusteluihin.

Jos haluat peruttaa suostumuksesi tai pyytää rekisteriotteen tai korjaamaan tai poistamaan tietosi, sinun tukee ottaa yhteyttä yhteystiedoissamme ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Rekisteriotteen saamiseksi sinun tulee lähettää sähköinen kopio allekirjoitetusta toimituspyynnöstä.

Wise HR Consulting OY:n yhteystiedot

Wise HR Consulting OY on henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Jos sinulla on kysymyksiä käsittelystä tai haluat ottaa meihin yhteyttä siihen liittyvien oikeuksiesi käyttämiseksi, yhteystietomme löytyvät alareunasta:

Wise HR Consulting Oy

Salomoninkatu 17 B, 9 kerros
00100 Helsinki
+358 40 532 7906
info@wiseconsulting.fi

Tästä pääset tutustumaan Wise Groupin koko tietosuojakäytäntöön. Käytäntö on voimassa 25.5.2018 alkaen.

 

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!