Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

HR Consultant

Essi Gustafsson

Essi aloitti Wise Consultingilla tammikuussa 2018 ja on aikaisemmin työskennellyt erilaisissa organisaation kehittämiseen liittyvissä tutkimus- ja konsultointiprojekteissa sekä rekrytointikonsulttina.

Ennen kuin aloitin Wise Consultingilla, sain kuulla, että minussa on paljon ”wiseläiyyttä”. En silloin ymmärtänyt mitä tämä oikeastaan tarkoittaa. Nyt ymmärrän, miten oikeaan tämä osui. Aitous, intohimo bisneslähtöiseen HR:ään sekä halu saada ihmiset ja yritykset kukoistamaan yhdistävät minua ja Wisea.

Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri. Kiinnostus ihmisen käyttäytymiseen, oppimiseen ja kehittymiseen on ollut johtotähti myös työurani aikana. Aikaisemmin työurallani olen ollut erilaisissa organisaation kehittämiseen liittyvissä tutkimus- ja konsultointiprojekteissa sekä rekrytointikonsulttina.

Tällä hetkellä työskentelen HR konsultin roolissa ja siinä parasta on ehdottomasti asiakasta lähellä oleminen. On mahtavaa tehdä töitä niin lähellä asiakasta ja asiakkaan liiketoimintaa, päästä kehittämään asioita niin strategisella tasolla kuin kädet savessa käytännön tasolla.

Olen intohimoinen (ja kollegoideni mielestä varmasti myös hullu) ympärivuotinen työmatkapyöräilijä säällä kuin säällä. Vapaa-aikani vietän mieluusti myös erilaisten urheilulajien sekä joogan parissa.