Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

Country Manager

Heidi Öller

Heidi on pitkän linjan HR-ammattilainen, ja hänellä on monen vuoden kokemus erilaisista HR- ja esimiestehtävistä. Heidillä on vahva strateginen ote HR:ään ja miten se tukee liiketoimintaa. Hän on kuitenkin ihka oikea ”wise-doer”, joka on aina valmis käärimään hihat ja löytää vaikeimpiinkiin kysymyksiin ratkaisun.

Kaikki aikaisemmat työtehtäväni ovat vahvasti liittyneet eri tavoin ihmisten kohtaamisiin, vuorovaikutukseen sekä kehittämiseen. Minulle on tärkeää, että saan vaikuttaa työssäni, ja innostun etenkin, kun näen kasvua – ihmisessä tai yrityksessä.

Ennen kuin siirryin Wise Consultingille, olin pitkään Stadiumilla erilaisissa HR- ja esimiestehtävissä. Olin mukana rakentamassa Stadiumia Suomessa muutamasta myymälästä maanlaajuiseksi ketjuksi. Monta vuotta tuli myös pyörittyä Ylen käytävillä ruotsinkielisten uutisten toimittajana. Työhistoriaani sisältyy myös hauskoja muistoja lastenohjelman juontajana. Yksi tärkeimmistä ja parhaista kokemuksistani työurallani on ollut noin kahden vuoden työ myyjänä Partioaitassa – siellä opin oikeasti kohtaamaan asiakkaita, mikä on ollut kullanarvoinen kokemus.

Stadiumin kautta pääsin tekemään yhteistyötä Wisen kanssa jo monta vuotta sitten. Koin jo silloin, että Wise puki sanoiksi sen, mitä tulevaisuuden HR:n tulisi olla. Wisellä liiketoiminta ja HR kulkevat oikeasti käsi kädessä ja tekemisen meininki on kova. Siksi innostuin, kun näin, että Wise laajentaa Suomeen – haluan olla mukana tekemässä sitä murrosta Suomessa minkä Wise on jo tehnyt Ruotsissa HR:n parissa.

Mielestäni parasta Wisessa on se, että olemme kasvuyritys sekä henkisesti että liiketoiminnallisesti. Olemme pohjoismaalainen, mutta samalla paikallinen yritys, mikä on yksi meidän vahvuuksistamme. Työyhteisössämme on valtava tuki ja kannustus, mutta samalla saat tehdä töitä itsenäisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että et ole ikinä yksin! Jokaisen työntekijän omat vahvuudet tuodaan esiin ja niitä arvostetaan sekä hyödynnetään oikeasti.

Elän hektistä arkea ja vaikka pidänkin siitä, vapaa-ajalla on myös osattava nollata pää. Parhaiten teen sen olemalla ulkona raikkaassa luonnonilmassa hyvien ystävieni tai koirani kanssa. Kesäisin löydät minut mitä luultavimmin purjehtimassa saaristossa, ja talvisin lasken rinteitä alas jossain päin Alppeja. Mitä aktiivisempaa ja nopeampaa tekeminen on, sitä parempi, koska maltan harvoin pysyä paikoillani pidempään kuin on pakko!