Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

Marketing

Isabella Ohlström

Isabella nauttii, kun saa tehdä näyttävää markkinointia ja viestintää, joka ei jätä kylmäksi. Harvemmin hän jättää kenetkään kylmäksi, kun hän saapuu toimistolle hymyissä suin ja vähintään satayksi ideaa päässä mitä seuraavaksi tehdään.

 

Aloitin Wise Consultingilla osa-aikaisena syyskuussa 2016, ja työnkuvaani kuuluu markkinointi ja viestintä. Olen viittä vaille valmis VTM (Hello, gradu!). Olen kerryttänyt Helsingin yliopistolla opintopisteitä sosiologiasta, markkinoinnista ja viestinnästä sekä muista sekalaisista kursseista HR:stä kieliopintoihin. Aikaisemmin olen ollut muun muassa harjoittelijana trenditutkimusfirmassa ja olen pitkän linjan asiakaspalvelija.

Haluan olla mukana rakentamassa Wisea Suomeen. Wise Consultingissa minua kiehtoo ennen kaikkea se, että olemme Suomessa kasvuyritys, mutta takanamme on iso pohjoismaalainen organisaatio. Tämä on ehdottomasti vahvuutemme, mutta se tuo myös haasteita, ja haasteethan ovat elämän suola!

Kun en vietä aikaani meidän pilvenpiirtäjätoimistollamme tai yliopiston maagisessa maailmassa, olen mitä luultavimmin hikoilemassa joko intervallitunnin parissa tai hotjoogassa; mitä enemmän hikeä ja punoittavia poskia, sen parempi. Hyvä ruoka, parempi mieli – koska olen (elämästä) nautiskelija, uskon hyvän ruoan voimaan. Mikäli haluat tietää, missä kannattaa syödä Helsingin paras aamupala, mistä löydät kaupungin mehevimmän leivän, tai minne kannattaa suunnata, mikäli haluaa juoda parhaat hygge-viinit, soita tai laita viestiä, niin saat parhaat tärpit!

Lisäksi olen ihka oikea Instagram-addikti, kaapistani löytyy aivan liian monta tennariparia, olen palavasti rakastunut Köpikseen ja juon mieluiten kahvini mustana (tai oikeastaan mikään ei voita cortadoa, mutta Suomesta en ole vielä löytänyt sitä täydellistä).