Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

Business Development, HR Consultant

Jonas Weckström

Jonaksella on yli kymmenen vuoden kokemus pohjoismaisten kasvuyritysten rakentamisesta. Hän on työskennellyt eri yritysten johtoryhmissä HR:n sekä henkilöstö- ja kulttuurijohtamisen parissa. 

Puhumme paljon ”start with why” -ajattelutavasta Wise Consultingilla. Itse olen yrittänyt rakentaa omaa henkilökohtaista missiotani Wisella: mikä on minun oma whyni? HR-konsultin työtehtävä sisältää juuri ne asiat, joita tällä hetkellä haluan työltäni. Saan olla osa mahtavaa tiimiä, joka luo asiakaslähtöisesti HR:ää. Siksi kiteytänkin why-lauseeni lyhyesti ”Why not?”; en keksi yhtään syytä, miksi ei!

HR on kehittynyt jo pidemmän aikaa ja on tällä hetkellä lopullisen murroksen edessä. Aiheesta kirjoitetaan paljon mediassa ja blogeissa, mutta harva toteuttaa tätä muutosta. Wise Consulting on tässä edelläkävijä Pohjoismaissa, ja tämä on yksi syy siihen, miksi olen valinnut Wise Consultingin työnantajakseni. Konsulttina saan tehdä ja rakentaa tulevaisuuden menestystarinoita yritys ja projekti kerrallaan jatkuvasti oppien.

Parasta Wise Consultingissa on ehdottomasti sopiva sekoitus kasvua ja laatua. Mutta ennen kaikkea tavoite, että jokaisen työntekijän aika Wise Consultingilla olisi tämän uran parasta aikaa. Tämä näkyy ja tuntuu kaikessa yrityksen toiminnassa.

Kun en ole asiakkaan luona, olen toimistollamme kehittämässä Wise Suomen toimintaa. Perjantaisin toimistollamme on mukava pöhinä, kun koko porukkaa kootusti kontaktoi uusia potentiaalisia asiakkaita. Tältä listalta löytyy aina sopiva kappale luomaan oikeaa tunnelmaa meidän perjantaipäivään!

Olen suuri musiikinystävä ja käyn usein vapaa-ajallani Musiikkitalolla konserteissa. Tämän lisäksi urheilen niin usein, kun ehdin. Pelaan salibandya, jalkapalloa ja osaan lyödä golfpalloa yli 100 metriä. :)