Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

Organizational Developer, Coach

Katarina Asén

Katarina on työskennellyt aikaisemmin mm. esimiestehtävissä kansainvälisessä ja nopeatempoisessa kasvuyrityksessä. Ihmisten kyky oppia ja kehittyä on aina ollut yksi Katarinan intohimoista, mikä myös johti siihen, että Katarina hakeutui neurotieteeseen perustuvaan valmennuskoulutukseen, joka toi mukavan lisän hänen aikaisempaan KTM tutkintoon.

Ihmisten kyky oppia ja kehittyä on aina ollut intohimoni! Ihmisten välinen vuorovaikutus on ollut keskeisessä roolissa kaikissa aikaisemmissa työtehtävissäni. Olen nähnyt sekä asiakasrajapinnassa että johtotehtävissä miten aktiivinen vuorovaikutus mahdollistaa kasvun, ihmisissä ja organisaatioissa.

Intohimoni ja haluni työskennellä sen eteen, että ihminen saa kokea oppimisen iloa syttyi jo nuorena. Ensimmäinen ammattini oli uimaopettaja ja jumppaohjaaja. Lasten oppimis- ja kehittymistahti on meille aikuisille monesti hämmentävää ja unohdamme, että aikuisenakin voimme kehittyä ja oppia kunhan ympäristö mahdollistaa sen. Organisaatiokontekstissa sana johtaminen nousee vahvasti esiin, kun puhutaan ihmisten kehittämisestä. Itselläni on ollut etuoikeus johtaa 80 hengen yksikköä kansainvälisessä ja nopeatempoisessa kasvuyrityksessä. Tämä työtehtävä antoi minulle paljon ja johti myös siihen, että ajauduin neurotieteeseen perustuvaan valmennuskoulutukseen.

Johtaminen lähtee siitä, että tunnemme itsemme ja olemme tietoisia siitä, miten käyttäytymisemme vaikuttaa muihin. Vasta tämän jälkeen voimme onnistuneesti johtaa muita. Kirjoittamalla Googlen hakukenttään ”johtaminen” saat vaikka kuinka paljon tämänkaltaisia tietoiskuja. Tämä on yksi nykyajan isoimmista haasteista. Tietoa on enemmän kuin mitä voimme sisäistää ja koska sisäistäminen yksinään ei riitä, kyse on lopulta siitä mitä teemme käytännössä. Tämä on yksi syy siihen miksi liityin Wise Consultingin tiimiin. Me olemme valmiita käärimään hihat ja tekemään töitä sen eteen, että te onnistutte liiketoimintanne kasvattamisessa. Keskitymme ihmisiin ja siihen, että jokainen löytää ja hyödyntää omat vahvuutensa. Tämä mahdollistaa hyvät tulokset, kasvuun ja menestykseen.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle erittäin tärkeää ja siksi liikun paljon vapaa-ajalla. Askelmittarista on tullut paras kaverini, kun olen alkanut arvostaa arkiliikuntaa entistä enemmän. Ulkoilu on minulle varmin tapa ladata akkuja ja yritän saada raitista ilmaa myös keskellä työpäivää – pienen happihyppelyn jälkeen ajatukset virtaavat aina paremmin.