Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

Associated Consultant, Coach

Kati Stenius

Katilla on kokemusta monelta eri toimialalta sekä hyvin erilaisista organisaatioista mikä on yksi hänen vahvuuksistaan. Katilla on kyky kuunnella asiakkaan toiveita ja omaksua asiakkaan arvot. Hän haluaa aidosti auttaa muita löytämään sen kuuluisan ”oman juttunsa”.

Moderni HR ja rekrytointi ovat ydinosaamistani. Haluan olla mukana rakentamassa modernia työelämää ja auttamaan ihmisiä hyödyntämään oman potentiaalinsa työssään. Olen pitkän työurani aikana nähnyt monta onnistunutta uraa, mutta myös kuinka jonkun suuri potentiaali ei ole päässyt kukoistamaan.

Minua ja Wise Consultingia yhdistää arvot ja tekemisen meininki – ”we make each other better”. Olin juuri saanut valmiiksi MBA opintoni Aalto EE:ssä ja perustanut oman HR alan konsulttiyrityksen, kun Wise Consulting käynnistyi Suomessa. Associated Consultantina tekemäni outplacement toimeksiannot ovat olleet suunnattoman antoisia minulle henkilökohtaisesti ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ja työllistyneet valmennuksen aikana – mikä on aina ilo.

Olen neljän lapsen ”työhullu onnellinen äiti” ja teen työtäni intohimolla. Vapaa-ajasta merkittävä osa menee perheeni musiikkiharrastusten parissa. Kaikki paitsi minä laulavat ja musisoivat, minä toimin taustajoukoissa. Minulla on maailmassa yksi pyhä paikka ja se on saari, jossa vietämme koko (pitkän) kesän ja kuljen veneellä töihin. Täydellisempää tapaa taittaa työmatkaa ei ole.

Katilla on oma yritys nimeltä The Work Lagoon ja toimii Wise Consultingilla Associated Consultantina.