Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

HR Consultant

Malou Blomqvist

Malou on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri ja hän on kartuttanut kokemusta erilaisissa lakimies- ja työoikeusasiantuntijatehtävissä. ”HR-konsultin roolissa pääsen vaikuttamaan ihmisten ja organisaatioiden arkeen ruohonjuuritasolla, auttamalla yritysjohtoa ja HR:ää rakentamaan ihmis- ja liiketoimintalähtöisiä organisaatioita”. 

Olen juridiikan opintojeni alusta alkaen ollut kiinnostunut työoikeudesta ja olen työurallani työskennellyt mitä monipuolisimmissa työoikeusjuristin tehtävissä. Olen muun muassa työskennellyt työsuojeluviranomaistehtävissä, asianajotoimistoissa ja ammattiliitoissa sekä HR-juristina yrityksessä. Olen neuvonut ja avustanut lukuisia asiakkaita, aina yritysten HR:stä, esimiehiin ja yritysjohtoon, sekä yksityishenkilöitä työpaikoilla ja oikeudenkäynneissä.

Projekteissani haluan löytää pulmatilanteissa kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja. Haluan asiantuntemuksellani auttaa ihmisiä löytämään oikean ratkaisupolun työoikeudellisten ongelmien edessä, jonka kautta kaikki asiaan osalliset pääsevät parhaalla tavalla haasteiden yli. Näin ihmiset pääsevät parhaiten hyödyntämään omaa potentiaaliaan, kehittymään ja saavuttamaan omat tavoitteensa (työ)elämässään. HR-konsultin roolissa pystyn parhaiten auttamaan organisaatioita tekemään oikeita ratkaisuja, suoraan vaikuttamaan asioihin ja ennaltaehkäisemään ongelmien syntymistä.

Wise Consultingin kyydissä koen olevani mukana matkalla, jollaa rakennetaan yhdessä liiketoimintalähtöisempiä, ihmislähtöisempiä ja oikeudenmukaisempia organisaatioita ja sitä kautta ihmisille parempaa työelämää.

Tällä hetkellä nautin elämässäni erityisesti siitä, että asumme mieheni kanssa Tallinnassa, Virossa. Kaupunki on mielettömän viihtyisä ja sopivan kompakti minulle, ravintolamaailma kukoistaa ja etelänaapurimme ovat rohkeita, innovatiivisia ja yritteliäitä. Ulkomailla asuminen on myös kokemuksena huikea ja kehittää joustavuutta sekä avointa suhtautumista uusiin asioihin.