Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

HR Consultant

Riikka Kirjavainen

Riikka on rautainen HR ammattilainen, joka on työskennellyt monien erilaisten HR tehtävien parissa mm. Nokialla ja Sanomalla ennen kuin siirtyi tiimiimme Wise Consultingilla. Riikan erityisosaamista on etenkin suorituksenjohtamisen ja palkitsemisen asiantuntemus.

Aloitin työurani taloushallinnon ja sisäisen laskennan tehtävissä, joissa jo suhteellisen varhain sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä HR kollegoiden kanssa ja pohtia henkilöstönäkökulmaa ”talousikkunasta” käsin. Lopulta HR maailma valloitti minut kokonaan, ja vuodesta 2007 olen työskennellyt erilaisissa HR tehtävissä; HR analyytikkona, HR Business Partnerina sekä suorituksenjohtamisen ja palkitsemisen asiantuntijana tietoliikenne, IT ja media-alalla.

Wise Consulting missio: ”We make each other better” sanoittaa hyvin sen, mihin uskon työelämässä ja yhteistyössä. Minuun teki suuren vaikutuksen wiselainen tapa – ilo ja innostus – tehdä asioita.

Konsultin työssä minua innostaa mahdollisuus tehdä yhteistyötä erilaisten, erikokoisten ja eri alalla toimivien yritysten ja ihmisten kanssa. Mahdollisuus rakentaa ratkaisuja asiakkaiden kanssa heidän tarpeisiinsa – ja samalla haastaa itseään ja oppia uutta.

Wise Consulting tarjosi myös ainutkertaisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa jotakin uutta, toimintaa Suomessa, mikä on todella innostavaa ja mielenkiintoista.

Mottoni työelämässä ”Curious about the journey to the learning zone – that´s where the magic happens!” on todellakin toteutunut Wise Consulting tiimissä. Olen saanut mahdollisuuden haastaa itseäni asiakastyössä, oppia uutta ja käydä arvokkaita keskusteluita wisetiimini kanssa työyhteisöjen kehittämisestä. Ehdottomasti parasta on keskinäinen tuki, sparraus – ja työnilo!

Perhe-elämän lisäksi urheilu, musiikki ja lukeminen ovat elämänpituisia intohimoja, jotka lataavat akkuja ja tuovat iloa elämään. Olen utelias kokeilemaan uusia urheilulajeja – viimeisin aluevaltaus on trampoliinitreenaus, jota ei voi tehdä ryppyotsaisesti. Lukuelämysten suhteen olen kaikkiruokainen, runokokoelmista elämänkertoihin ja business -kirjallisuuteen. Musiikinnälkää ruokkii tällä hetkellä pääsääntöisesti Spotify musiikkiaarteineen – musiikillista katu-uskottavutta edustaa ystävieni kanssa muodostettu bändi, joka esittää rock covereita omalla twistillä ja asenteella, ja joka aina silloin tällöin tekee keikanpituisen näyttävän come backin :-)!