Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

Associated Consultant, HR Consultant

Teresa Ahokas

Teresa on työskennellyt monipuolisissa HR-alan johto- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Työkokemusta on kertynyt erilaisista HR Generalist tehtävistä ja yritysjärjestelyistä, monenlaisiin HR- kehityshankkeisiin

Olen työskennellyt monipuolisissa HR-alan johto- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Työkokemusta on kertynyt erilaisista HR Generalist tehtävistä ja yritysjärjestelyistä, monenlaisiin HR- kehityshankkeisiin. Olen vetänyt eri kokoisia HR-tiimejä, sekä toiminut Global Business HR-vastuussa. Työtehtäväni ovat kuljettaneet minua eri maihin ja erilaisiin kulttuureihin mikä on ollut kokemuksena kullan arvoinen. HR-työssä minua kiinnostaa aidosti lisäarvon tuominen liiketoiminnalle, sekä ihmisten osaamisen – ja potentiaalin hyödyntäminen. Myös erilaiset yritysjärjestelyt kuten Mergers & Acquisitions ovat mielenkiintoisia.

Yhteistyö Wisen kanssa on ollut toimivaa, mutkatonta ja joustavaa – se tehdään mitä luvataan. Pidän erityisesti Wisen innostavasta ja iloisesta työkulttuurista. On mukava olla osa ammattitaitoista ja aidon iloista joukkoa. Wiselaisilla on paljon osaamista ja kokemusta. Aina löytää uusia ajatuksia ja näkökulmia, kun keskustelee kollegoiden kanssa. On hienoa, että on osaavien kollegoiden tuki taustalla, vaikka usein työskenteleekin yksin eri organisaatioissa.

Vapaa-aika kuluu aika pitkälti hevosten parissa tai sitten erilaisissa vapaaehtoisprojekteissa. Luen paljon ja yritän oppia hoitamaan kasvimaata, niin että jonain vuonna sieltä saisi satoakin :-).

Teresa toimii Wise Consultingilla Associated Consultantina.