Tiimi

Intohimona
ihmiset & liiketoiminta

Associated Consultant, Coach

Yvonne Westerlund

Yvonne on pitkän linjan ”ihmisten kanssa ja takia” työläinen! Työläinen siksi, että hän uskoo konkretiaan, arjen tekemiseen, joka nimenomaan johtaa siihen mihin tähtää. Utelias kun on ja ikuisena oppijana hän on kerryttänyt valtavasti tietoa, ymmärrystä ja kokemusta uransa aikana. Hänellä onkin tapana sanoa asiakkaalle ”saat tämän plus 20 vuotta.

 

Olen toiminut aikaisemmin mm. vakuutus-, mainosmaailmassa sekä headhunterina. Vastuualueeni ovat olleet pääasiassa markkinoinnissa, viestinnässä ja asiakastyössä sekä rekrytointiprosessien läpiviemisessä – tähtäimessä win-win asiakkaalle ja ehdokkaalle.

Tällä hetkellä nautin ratkaisukeskeisestä työelämävalmentajan ja mentorin työstä, jossa pääsen lähelle asiakasta. Oli sitten kyse yksittäisestä henkilöstä, joka halua urallansa eteenpäin tai bisnespäättäjästä joka tarvitsee olkapäätä työn ja elämän ristiaallokossa.

Wise Consultingilla tehdään töitä ammattimaisesti ja sydämellä, joka on erottamaton laadun tae, kun teemme työtä joka vaikuttaa muihin ihmisiin. Minua ja Wise Consultinga yhdistää itsensä likoon laittaminen ja näin ollen onnistumme työssämme.

Olen saanut tehdä arvokasta työtä ihmisten parissa, kun heidän työsuhteensa on päättynyt henkilöstöä vähennettäessä, organisaatiomuutoksesta johtuen tai muiden muutosten takia. Olen nähnyt, miten tärkeää tämä työ on ja sillä on kauas kantavat vaikutukset, eikä kenenkään pitäisi jäädä yksin.

Vapaa-ajalla nautin siitä, kun saan kutsua perheen ja ystävät ruokapöydän ääreen – olen tunnettu loistavasta ruoastani. Kävely, luonto ja crossfit pitävät minut pystyssä ja kirjat, musiikki ja teatteri syöttävät mielikuvitustani.

Yvonne luotsaa tällä hetkellä omaa ”Uraklinikka” nimistä yritystään ja toimii Wise Consultingilla Associated Consultantina.