Consultant Manager

top-left
top-right
bottom-right

Career | Consultant Manager

Tule kanssamme rakentamaan inhimillistä ja rohkeampaa työelämää!

Etsimme joukkoomme sinua, joka sytyt sparrailevasta esihenkilötyön ja koordinoinnin yhdistelmästä. Tukeaksemme kasvua haemme uuteen rooliin Consultant Manageria vastaamaan työntekijä- ja asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisestä. Consultant Managerina tuet konsulttien työtä ja yhdistät heidät oikeaan projektiin ja kehität asiantuntijaverkostoamme. Tätä kaikkea teet saumattomassa yhteistyössä kaupallisen tiimin ja Wise Consultingin Business Leadin kanssa.

Mikä Wise People Group 💛?

Wise People Group on HR-konsultointiin ja rekrytointiin keskittyvä konserni. Se on koti meidän neljälle asiantuntijabrändillemme: Wise Consulting, Wise IT, SalesOnly ja K2 Search. Asiantuntijabrändimme ovat erikoistuneet HR-työhön, johtamiseen ja rekrytointiin kukin omalla syväosaamisen sarallaan. Olemme osa ruotsalaista Wise Group AB:ta, joka on noteerattu NASDAQ OMX Nordic Small Cap -listalla.

Tulet osaksi Wise Consulting tiimiä, joka koostuu 20 konsultista, kaupallisesta tiimistä sekä asiantuntijabrändimme liiketoimintavetäjästä. Konsulttitiimimme jakautuu Inhouse rekrytoinnin ja HR-konsultoinnin parissa työskenteleviin asiantuntijoihin. Tämän lisäksi tiimimme ympärillä toimii noin kymmenen henkilön partner -verkosto, jotka työskentelevät toimeksiannoissamme partner-sopimuksella.

Miksi Consultant Managerin työ Wisellä 💡?

Roolissa tuet HR ja Inhouse konsulttejamme toimien heidän lähiesihenkilönään. Lisäksi verkostoidut uusien HR-asiantuntijoiden kanssa kasvattaen yhteistyöverkostoamme. Teet tätä kaikkea yhteistyössä tiimisi kanssa, johon kuuluvat esihenkilösi Hanna (Business Lead Wise Consulting) sekä kaupallinen tiimi Julia ja Tahvo.

Miltä tehtäväkenttäsi voi näyttää?

 • Vastaat HR- ja rekrytoijaosaajista koostuvan verkoston luomisesta ja yhdistät oikean osaamisen tulevien asiakastarpeiden kanssa.
 • Ylläpidät tilannekuvaa konsulttiemme projekteista ja työmääristä, jotta konsultilla on mahdollisuus loistaa juuri oikeassa toimeksiannossa oikeaan aikaan.
 • Valmennat ja sparraat konsultteja rohkeasti ja inhimillisesti olemaan parhaita versioita itsestään.
 • Koordinoit tiimin sisällä substanssiosaamista ja tiedon jakamista parhaan asiakastyön saavuttamiseksi.
 • Olet mukana Wise Consultingin toiminnansuunnittelussa ja budjetoinnissa.

Arvostamme aikaisempia näyttöjäsi onnistuneesta esihenkilötyöstä sekä projektinhallinnasta. Olet parhaimmillasi tilanteissa, jolloin kannattelet useita lankoja samanaikaisesti.

Mitä voit odottaa meiltä ja mistä tiedät, sopiiko Wise työnantajana sinulle ?

Lupauksemme on, että aikasi Wisellä on urasi kehittyvintä aikaa, vaikka olisitkin jo kokenut tiiminvetäjä ja kaupallisen liiketoiminnon kehittäjä. Tiedämme, se on paljon luvattu!

Oppimista

Lienee väistämätöntä, että substanssiosaamisesi ja näkemyksellisyytesi kasvaa roolissa, jossa teet yhteistyötä useamman sidosryhmän kanssa. Olemme sitoutuneet tukemaan reflektoivaa, oppimispolkuasi ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tapoja, joilla voimme yhä paremmin ammentaa oppia toisiltamme.

Kollegiaalisuutta

Wisen ja tiimin, joka on yhdessä sitoutunut jakamaan, kehittämään ja kehittymään. Tätä odotamme myös sinulta, koska yhteisöllisyyden luo meistä jokainen. 

 • Olemme mukava ja rento huippuammattilaisten joukko, joka jakaa yhteisen vision ja näkemyksen ihmis- ja bisneslähtöisestä HR:stä.
 • Vaalimme kulttuuriamme; yhdessä olemme lämminhenkinen yhteisö jyrkällä oppimiskäyrällä. Teemme töitä ammattitaidolla ja tosissamme, mutta uskomme, että töissä saa olla hauskaa.
 • Inhimillisyys ja sen luoma psykologinen turvallisuus antaa rohkeille yksilöille areenan kehittyä ja kasvaa hyvässä porukassa. Haluamme varmistaa, että aikasi Wisella on urasi kehittävintä aikaa!
 • Yrityksenä olemme kasvumatkalla, joten keskeneräisyys, nopeus ja joustavuus ovat läsnä arjessamme.

Käytännön asiat

 • Wisellä työskennellään näppärästi hybridinä ja saat itse valita, koska työskentelyäsi tukee toimistolla olo ja milloin kotitoimisto. Toivomuksemme kuitenkin on, että asut PK-seudulla.
 • Aloitus tammikuu 2023. Mutta koska etsimme ennen kaikkea oikeaa henkilöä, olemme tässä myös joustavia.
 • Käytössämme on Smartumin liikunta- ja kulttuurietu.
 • Pohjapalkka: 4300-5200 €/kk + Wise Consulting kokonaisuuteen sidottu bonusmalli.

Mikäli jaat saman intohimon, istutaan alas ja keskustellaan lisää!

Työpaikan vaihtaminen on aina iso päätös. Jotta voisimme puolin ja toisin arvioida olisimmeko toisiamme varten, laita rohkeasti hakemusta. Lähetäthän hakemuksen hakulinkin kautta 11.12. mennessä. Kysymyksissä olethan rohkeasti yhteydessä Aada Koposeen (puh. 040 182 0405).

Paikka

Helsinki

Työsuhde

Vakituinen

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Haluatko lisätietoa tehtävästä? Voit olla yhteydessä Aada Koposeen, aada.koponen@wiseconsulting.fi

Poimintoja sinulle

Wise Paper

HR-kysely 2020 | Mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu?

Halusimme Wise Consultigilla selvittä, miten pandemia on vaikuttanut organisaatioihin, HR:n työn ja johtamisen prioriteetteihin. Mitä...
Lataa raportti
Asiakastarinat

Osaamisen kehittäminen strategiamuutoksen tukena | Case Stockmann

Viiden kuukauden Interim Talent Manager -pestin päätavoitteena oli luoda aidosti asiakaskeskeisyyttä edistävä talent management -strategia...
Lue lisää
Blogi

Yhteistoiminta osana päivittäistä työarkea

Yhteistoimintaneuvottelut resonoi suomalaisille lähes poikkeuksetta negatiiviseen sävyyn. Aina, kun ”yt” nousee esille puheessa tai tekstissä,...
Lue lisää
Wise Video

Wise Video | Matkalla kohti tavoitteellista OKR-arkea | Case Enfuce

Keskustelemme tavoitteista ja etenkin OKR tavoiteasetanta työkalusta. Tavoitteet ohjaavat tekemistämme ja luovat sekä selkeyttä että...
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Psykologinen turvallisuus vapauttaa aikaa luovuudelle ja oppimiselle!

Psykologisesti turvallisessa ympäristössä voi huoletta olla oma itsensä, esittää mielipiteitään ja ottaa vuorovaikutukseen liittyviä riskejä....
Lue lisää
Blogi

Optimoi oppiminen – luo ketterät oppimista tukevat käytännöt ja rakenteet

Koska sinä viimeksi opit jotain uutta? Mitä sinun tulisi muistaa, kun lähdet suunnittelemaan oppimista tukevia...
Lue lisää
Blogi

Työnantajakuvaan liittyvät termistöt, argh mikä suo! Let’s demystify! 

Ota haltuun työnantajakuvaan liittyvä termistö. Tässä kirjoituksessa pureudumme mitä nämä termit oikeastaan tarkoittavat. Toiselle se...
Lue lisää
Tapahtumat

Webinaari 8.4.2021 | #highimpactHR | osa 1

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme vahvasti kasvussa olevan Silo.AI:n...
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 22.4.2021 | #highimpactHR | osa 2

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Nyt me haluamme jakaa tässä kaksiosaisessa webinaarisarjassa...
Ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.