Wise positions

Haussa näkemyksellinen HR-konsultti!

Edellinen

Näytä kaikki avoimet työpaikat

Seuraava

07 / 02 / 19

Haussa näkemyksellinen HR-konsultti!

Suomessa saamme tukeutua ison Wise Groupin lihaksistoon, ollen kuitenkin “rebel kid” ja startup, joka ehdottaa, pilotoi ja muuttaa toimintaa groupin tuella. Toimintamme johtaa kohti aikakautta, jossa HR viedään liiketoiminnan ytimeen ja sen synnyttämä arvo näkyy ja tuntuu. Teemme samalla työpaikkaa, jossa HR-ammattilaisten osaamisen jatkuvasta kehittymisestä pidetään huolta. Työpaikkaa, jossa merkityksellistä on inhimillisyys ja sen luoma psykologinen turvallisuus, joka mahdollistaa rohkeuden ja askeleen edellä tarpomisen.

Toimintamme on käynnistetty Suomessa kolme vuotta sitten ja olemme löytäneet erityisen paikkamme kasvuyritysten HR:stä liiketoiminnan tukijana. Tämän vuoden realistinen ja kunnianhimoinen tavoitteemme on tuplata liikevaihtomme, joten kasvua kanssamme tekemään palkkaamme näkemyksellisen HR-konsultin. Me uskomme näkemyksellisten HR-konsulttien pystyvän muuttamaan organisaatioita sisältä päin. Siksi tavoittelemme juuri Sinua, kuka mietit missä päästä hyödyntämään monipuolista osaamistasi ja vapauttamaan sisäisen palosi. Haluat kokeilla, ideoida ja saada tekemällä aikaan, sekä luoda vaikuttavuutta asiakasyritystemme arkeen ja olla mukana rakentamassa #neweraofhr. Me WICiläiset autamme kulttuuriinsa panostavia yrityksiä tekemään heidän HR:stä vaikuttavamman esimerkiksi HR-interim palvelun avulla. Yleensä hyppäämme interim toimeksiantoon auttamaan yritystä esimerkiksi HR:n poissaolon aikana, kun tarvitaan ulkopuolista näkökulmaa muutostilanteissa tai kun saamme kunnian olla rakentamassa kokonaan uutta HR:ää. Asiakasyritystemme kirjo on laaja ja tarpeet, sekä ratkaistavat haasteet monipuolisia ja vaihtelevia. Kaikessa tekemisessämme on aina kuitenkin yhteisenä tavoitteena saada aikaan vaikuttavuutta. Läheskään aina, emme kuitenkaan pääse muovaamaan koko isoa kuvaa, vaan teemme konkreettisempia asioita katse nauliintuneena isompaan strategiseen maaliin. Tämä onkin meidän vahvuutemme koska konkretia on meidän mielestä uusi strategia. HR-konsulttimme liikkuvat sujuvasti HR-interim toimeksiantojen ja erilaisten lyhyempien projektien, kuten esimerkiksi HR-kehitysprojektien, välillä. Tärkeää on, että motivoidut monipuolisesta ja projektiluonteisesta työstä ja kykenet edistämään samanaikaisesti useampaa, todennäköisesti erilaisia ja eri vaiheissa olevaa projektia.

Tavoitteita ensimmäisen puolen vuoden matkalta
  • Olet sisäistänyt Wise Consultingin arvot ja mission ja niiden luomat odotukset meille WICläisille.
  • Olet miettinyt ainakin kerran, että uskallatko sanoa asiakkaalle sen mitä ajattelet. Ja olet uskaltanut ja sanonut.
  • Olet jakanut osaamistasi asiakkaille, kollegoillesi ja olet myös saanut takaisin. We make each other better!
  • Olet jakanut Wise sanomaa, luonut uusia suhteita mahdollisiin asiakkaisiin ja kollegoihisi
  • Olet saanut asiakkailta palautetta tekemisesi vaikuttavuudesta ja arvosta.
Miksi Wise on relevantti työnantaja sinulle?

Olet tehnyt HR-työtä ja olet huomannut kaipaavasi tilaisuuksia rikkoa rajoja, jotka ympärillesi on rakentunut. Sinulla on monipuolista ammatillista osaamista ja näkisit mieluusti itsesi tehtävässä, jossa pääset jakamaan sitä erilaisiin yrityksiin vaihtelevissa rooleissa.  Uskaltaisit toki hypätä yksinkin uusiin haastaviin tehtäviin, mutta koet, että loistokkaiden HR-ammattilaisten tukemana voit olla roolissa vieläkin vahvempi. Konsulttina meiltä odotetaan himppasen enemmän vaikuttavuutta ja arvoa, joka ei saa sinua lamaantumaan vaan koet, että saatkin olla luvan kanssa viemässä muutoksia ja uusia tapoja arkeen. Vastineeksi tuemme sinua omassa ammatillisessa kasvussasi. Rakennamme vahvojen HR-osaajien yhteisöä. Tämä takaa sen, että työskennellessäsi Wisellä olet tunnustetusti markkinoiden haluttu osaaja. Mittarinamme tässä on kokemuksesi siitä, että aikasi kanssamme on työurasi parasta aikaa.

Hakuohjeet

Ennen hakupäätöstäsi: Työpaikan vaihtaminen on aina iso päätös. Jotta voisit, jo ennen hakupäätöstäsi arvioida paremmin olemmeko toisiamme varten, voit kysyä keneltä meiltä tahansa lisää. Enna on parhaiten puhelimen päässä ja Growth Hackerina hoitaa rekrytointiamme, joten soita rohkeasti niin jutellaan lisää puh. 040 7759755. Jos koet, että olisimme toisiamme varten. Hakeminen tapahtuu jättämällä tietosi tämän linkin kautta.