Meistä

Me mahdollistamme ihmisten ja organisaatioiden kasvun.

Wise Consulting on Pohjoismaiden johtava HR-konsultointi yritys. Intohimomme on ihmiset ja liiketoiminta – haluamme tehdä työtä asiakkaidemme tuloksen, kasvun ja menestyksen eteen. Olemme usean vuoden ajan rakentaneet organisaatiotamme osaavilla HR-konsulteilla, jotka tekevät töitä erilaisissa projekteissa asiakkaillemme. Wise Consulting perustettiin vuonna 2001 ja on siitä lähtien kasvanut vauhdikkaasti. Tänään meitä on jo yli 100 HR-asiantuntijan tiimi. Meillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä sekä yhteistyökumppaneita Euroopassa. Wise Consulting on osa Tukholman pörssissä listattua Wise Groupia, missä työskentelee n. 800 henkilöä. Wise Group omistaa ja kehittää henkilöstöjohtamiseen liittyviä asiantuntijayrityksiä.

Asioita joista olemme ylpeitä!

 • 2001
  Stefan Wikström & Johan Segergren perustavat Wise Consultingin ja haastaa outplacement markkinat Ruotsissa uusilla tavoilla tehdä uravalmennusta.
 • 2007
  Wise Consultingista tehdään tytäryhtiö Wise Group konsernissa. Palvelumme ovat nyt jo laajemmat; HR-konsultointi ja outplacement. Liiketoimintamme kasvaa joka vuosi yli 20% ja kasvamme 15 työntekijästä 50.
 • 2016
  Aloitamme toimintaamme Suomessa, Helsingissä ja tavoitteemme on auttaa suomalaisia ja pohjoismaalaisia yrityksiä kasvamaan ja tekemään entistä parempaa liiketoimintaa.
 • 2020
  Olemme kasvaneet Pohjoismaiden johtavaksi HR-konsultointi yritykseksi. Tänään tiimissämme on n.110 timanttista asiantuntijaa ja n. 400 partneria HR-verkostossamme. We make each other better! Kulttuurimme vahvistuu vuosi vuodelta ja eNPS:mme on 84. Tästä olemme hyvin ylpeitä.

Asiakaslupauksemme

Dream teamimme on lämminhenkinen, intohimoinen ja ennen kaikkea ammattitaitoinen suunnannäyttäjä HR:ssä. Meillä on vahva tahto kehittyä jatkuvasti ja tehdä tulosta asiakkaillemme. Me tiedämme, että ihmiset ajavat kehitystä ja muutosta eteenpäin, ei tekniset ratkaisut tai tietyt liiketoimintakonseptit. Ihmiset mahdollistavat innovaatiota ja sitoutumista, jota tarvitaan kilpailukykyisissä organisaatioissa. Olemme tyytyväisiä vasta, kun luomme todellista hyötyä ja tulosta asiakkaillemme.

Why

”We improve the future for people and companies”

How

“We make each other better”
through passion, quality and growth”

What

“As your trusted partner, we support you and your company to reach your full potential. With business driven consultants within hr, leadership and change management we create sustainable success for you”

Olemme osa Wise Group:ia

Wise Consulting on osa Wise Group konsernia. Wise Groupia ohjaa usko, että intohimoiset ihmiset rakentavat ja kehittävät menestyviä yrityksiä. Wise Groupin kuuluu 12 asiantuntijayritystä.

.

Poimintoja sinulle

Blogi

Mitkä ovat ketterän HR:n hyödyt?

Muuttuvassa maailmassa vain responsiiviset organisaatiot menestyvät – eli ne, jotka jatkuvasti pystyvät adaptoitumaan muuttuviin markkinatilanteisiin, asiakastarpeisiin ja ostokäyttäytymisen muutoksiin.
Lue lisää
Blogi

Onko sinun organisaatiossasi nämä HR:n perusasiat kunnossa?

Yrityksen henkilöstömäärän kasvaessa henkilöstöhallinnon ja -johtamisen eli HR:n rakenteet, selkeästi määritellyt käytännöt, prosessit sekä vastuut...
Lue lisää
Blogi

Kun kartoituksesta tuli kirosana

Välillä tuntuu, että ”kartoitus”-sanasta on tullut melkein kirosana – emmekö vain voi lähteä tekemään? Ja...
Lue lisää
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten hyödyntää intuitiota (työ)elämässä?

Tiesitkö, että intuitio on ihmisen ensisijainen ja luonnollinen tapa ajatella? Elämme maailmassa, jossa ihannoimme ja...
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten johtaa millenniaaleja?

Milleniaaleista ja miten heitä tulisi johtaa on puhuttu jo tovi, aihe loistaa edelleen ajankohtaisuudellaan. Tämä...
Kuuntele tästä
Wise Paper

Wise Paper | Oikeilla argumenteilla nostat HR-asiat yrityksesi tärkeysjärjestyksen kärkeen

Henkilöstöasiat liittyvät oleellisesti yrityksen kannattavuuteen. Työntekijöiden sitoutuneisuus parantaa yrityksen tulosta keskimäärin 8,6 %. Työntekijöiden sitouttaminen...
Lue lisää
Wise Paper

Wise Paper | HR-kartoituksella varmistat, että HR keskittyy oikeisiin asioihin

Fokusoiko HR oikeisiin asioihin? Nyky- ja tavoitetilan hahmottaminen voi tuntua turhanpäiväseltä ja halu päästä tekemään...
Lue lisää
Wise Paper

Wise Paper | 4 askelta kohti itseohjautuvampaa organisoitumista eli yhdessäohjautuvuutta

Itseohjautuvuuden avulla on mahdollista saavuttaa merkittävää kilpailuetua – motivoituneempia työntekijöitä, tyytyväisempiä asiakkaita sekä kustannussäästöjä.
Lue lisää
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Tulevaisuuden työelämän avaintaito on tunneäly

Tunneäly on noussut yhdeksi työelämän tärkeimmistä taidoista. Mitä merkitystä on tunnetaidoilla ihmisten ja työyhteisöjen johtamisessa?...
Kuuntele tästä

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.