Yhteydenottopyyntö

Meistä

"We help you and your company grow"

Wise Consulting perustettiin Ruotsissa vuonna 2001 ja on siitä lähtien kasvanut vauhdikkaasti. Nyt meitä on noin 200 omaa- ja yhteistyökonsulttia Ruotsissa ja Suomessa. Wise Consulting on osa Tukholman pörssissä listattua Wise Groupia, missä työskentelee noin 700 henkilöä.

Nimi WISE juontaa juurensa perustajiensa sukunimistä; Stefan Wikström ja Johan Segergren, jotka vuonna 2001 perustivat Wise Consultingin. Emoyhtiö Wise Group perustettiin 2005. Vuonna 2007 konserni muokattiin nykyiseen rakenteeseensa. Se omistaa ja kehittää henkilöstöjohtamiseen liittyviä asiantuntijayrityksiä. Wise Consulting – johtava konsultointiyritys Wise Consulting on Pohjoismaiden johtava HR-konsultointiyritys. Tarjoamme laadukkaita palveluita liiketoimintalähtöisen henkilöstöjohtamisen, uravalmennuksen, työyhteisöjen kehittämisen ja johtamisen parissa. Intohimomme on ihmiset ja liiketoiminta – haluamme tehdä työtä asiakkaidemme tuloksen, kasvun ja menestyksen eteen. Olemme usean vuoden ajan rakentaneet organisaatiotamme osaavilla HR-konsulteilla, jotka tekevät töitä erilaisissa projekteissa asiakkaillemme.

Miten olemme päässeet näin pitkälle? ”On monia asioita mitkä kuvaavat meitä mutta intohimo ja liiketoimintalähtöisyys ovat tärkeimmät. Meillä on vahva tahto kehittyä koko ajan ja tehdä tulosta.” Saamme saman vastauksen kysymykseen riippumatta, siitä onko vastaajana työntekijämme, asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme. Siitä olemme ylpeitä! Työntekijämme sanovat, että työskentely Wise Consultingilla on heille uran parasta aikaa. Kasvamme jatkuvasti sekä kehitämme uusia palveluita koko ajan. Odotamme yhteistyötä myös sinun kanssasi!

Tarinamme

2001

Stefan Wikström & Johan Segergren perustavat Wise Consultingin ja haastaa outplacement markkinat Ruotsissa uusilla tavoilla tehdä uravalmennusta.

2007

Wise Consultingista tehdään tytäryhtiö Wise Group konsernissa. Palvelumme ovat nyt jo laajemmat; HR-konsultointi ja outplacement.

2010-2015

Liiketoimintamme kasvaa joka vuosi yli 20% ja kasvamme 15 ihmisestä 100 ihmiseen. Laajennamme palveluitamme koska asiakkaamme haluavat tehdä laajemmin kanssamme yhteistyötä.

2016

Aloitamme toimintaamme Suomessa, Helsingissä ja tavoitteemme on auttaa suomalaisia ja pohjoismaalaisia yrityksiä kasvamaan ja tekemään entistä parempaa liiketoimintaa.

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.