Yhteydenottopyyntö

Meistä

"We help you and your company grow"

Wise Consulting on perustettu vuonna 2001 Ruotsissa ja on kasvanut siitä lähtien vauhdikkaasti. Nyt meitä on noin 100 konsulttia Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa sekä reilu 100 yhteistyökonsulttia ja meillä on jatkuvasti noin 200 projektia meneillään. Wise Consulting on osa Tukholman pörssissä listattua Wise Groupia. Wise Groupissa meitä on jo melkein 700 henkilöä Pohjoismaissa.

Nimi WISE ei ole vain nokkela nimi asiantuntijayritykselle vaan myös johtaa perustajiensa sukunimiin; Stefan Wikström ja Johan Segergren, jotka vuonna 2001 perustivat Wise Consultingin. Emoyhtiö Wise Group perustettiin 2005. Vuonna 2007 konserni muokattiin nykyiseen rakenteeseensa. Se omistaa ja kehittää HR:ään liittyviä asiantuntijayrityksiä.

Wise Consulting – johtava konsultointiyritys

Wise Consulting on Pohjoismaiden johtava HR-konsultointiyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstökonsultointi palveluita – liiketoimintalähtöisen HR:n, outplacementin ja uravalmennuksen, työyhteisöjen kehittämisen ja johtamisen parissa. Intohimomme on ihmiset ja liiketoiminta, haluamme tehdä työtä asiakkaidemme tuloksen, kasvun ja menestyksen eteen.

Olemme usean vuoden ajan rakentaneet organisaatiotamme osaavilla HR konsulteilla jotka tekevät töitä erilaisissa projekteissa asiakkaillemme.

Kysyimme työntekijöiltämme mikä on heidän motivaation takana ja mikä on saanut heidät valitsemaan ja jatkamaan Wise Consultingilla. Kehitys on se sana mikä toistuu jatkuvasti. Tämä näkyy hyvin selkeästi työnteossamme ja kulttuurissamme. Meillä on myös hyvät ja läheiset välit asiakkaisiimme.

Miten olemme päässeet näin pitkälle?

”On monia asioita mitkä kuvaavat meitä mutta intohimo ja liiketoimintalähtöisyys ovat tärkeimmät. Meillä on vahva tahto kehittyä koko ajan ja tehdä tulosta jolla on merkitys.”

Se kuulostaa kliseeltä, mutta saamme saman vastauksen kysymykseen riippumatta, siitä onko vastaajana työntekijämme, asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme. Siitä olemme ylpeitä!

Työntekijämme sanovat, että työskentely Wise Consultingilla on heille uran hauskinta aikaa. Kasvamme jatkuvasti sekä kehitämme uusia palveluita koko ajan.

Odotamme yhteistyötä myös sinun kanssasi!

Tarinamme

2001

Stefan Wikström & Johan Segergren perustavat Wise Consultingin ja haastaa outplacement markkinat Ruotsissa uusilla tavoilla tehdä uravalmennusta.

2007

Wise Consultingista tehdään tytäryhtiö Wise Group konsernissa. Palvelumme ovat nyt jo laajemmat; HR konsultointi ja outplacement.

2010-2015

Liiketoimintamme kasvaa joka vuosi yli 20% ja kasvamme 15 ihmisestä 100 ihmiseen. Laajennamme palveluitamme koska asiakkaamme haluavat tehdä laajemmin kanssamme yhteistyötä. Avaamme toimiston Tanskassa.

2016

Aloitamme toimintaamme Suomessa, Helsingissä ja tavoitteemme on auttaa suomalaisia ja Pohjoismaalaisia yrityksiä kasvamaan ja tekemään entistä parempaa liiketoimintaa.

Ota yhteyttä!

Jätä viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!