HR-konsultti avuksesi

Sadan HR-konsultin asiantuntemus käytössäsi

Muutos, kartoitus, suunnittelu, kehittäminen, osaaminen, äkillinen tilapäinen tarve tai määräaikainen HR-projekti – me löydämme sinulle näkemyksellisen osaajan, joka saa asiat myös elämään arjessa.

Me olemme HR-asioiden huippuosaajia, joten asiakkaanamme sinulla on lupa odottaa laatua ja tuloksia. Verkostoomme kuuluvilla HR-konsulteilla on kaikilla oma erityisosaamisalansa, joka pohjaa poikkeuksetta samaan ohjenuoraan: People first!

Yrityksesi tärkein voimavara on työntekijöiden osaaminen, kehitysmahdollisuudet ja hyvinvointi. Me ymmärrämme liiketoimintatavoitteiden merkityksen ja tiedämme, kuinka tuloksia kohti voi kulkea ihminen etusijalla.

Meiltä saat käyttöösi asiantuntijan terävän pään, yhdet lisä käsiparit ja tietenkin lämpimän sydämen. 

1. Korvaustarve

Joku HR-tiimissä on irtisanoutunut, jää opinto- tai vanhempainvapaalle tai on poissa muista syistä. Meiltä saat pätevän ja kokeneen henkilön, joka kykenee hyppäämään liikkuvaan junaan.  

2. Tukea erilaisiin muutostilanteisiin

Asiantuntijamme nopeuttavat kehitystä ja kriittisten projektien eteenpäin viemistä. 

3. Tarve uuden rakentamiselle, tekemiselle ja kehittämiselle

Meiltä saat näkemyksellisyyttä, ja ulkopuolinen pystyy kartoittamaan tilanteen ilman ennakkoluuloja.

4. Tuki HR-tiimille

Kehitä HR-tiimin osaamista. Kokenut HR-ammattilainen tuo uusia näkökulmia ja auttaa HR-tiimiä menestymään 

Milloin HR-konsultti on viisas valinta?

HR-konsultti on viisas valinta tilanteissa, joissa yrityksesi kaipaa väliaikaista, kokenutta HR‑osaajaa.

Räätälöimme toimeksiannot aina tarpeiden mukaan, mutta tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi HR-strategian luominen tai kirkastaminen, employer branding -työ, osaamisen johtaminen ja kehittäminen, HR-prosessin hionta sekä HR‑järjestelmien kartoitus ja niiden käyttöönotto.

HR-konsultti on hyvä ratkaisu myös tilanteissa, joissa rekrytointi ei kannata: tarvitset tiimiisi osaamista vaikkapa vain puoleksi vuodeksi tai tiedät lähitulevaisuuden tuovan mukanaan toisenlaisia osaamistarpeita.

Sinä tunnet tavoitteesi ja me osaamme auttaa sinua määrittelemään parhaan ratkaisun. Yhdessä tehdyn määrittelyn jälkeen etsimme sinulle laajasta Wise-verkostostamme juuri sen oikean, tehtävään ja työkulttuuriin sopivan HR-konsultin.

Miksi Wise Consulting on viisas valinta?

HR-työ on erikoisalamme ja intohimomme. Haluamme aidosti olla yrityksesi kumppani ja auttaa sinua kehittämään ihmiskeskeisiä HR-toimintoja. Sydämemme sykkii kasvulle sen kaikissa merkityksissä!

Ketteryys, käytännönläheisyys ja tuloksellisuus ovat erottamaton osa toimintatapaamme. HR-asioissa perusta on oltava kunnossa, sen päälle on hyvä tehdä High Impact HR -työtä: kehittää tekemistä nykytilasta ja liiketoiminnan tavoitteista käsin. Ennakoivat, proaktiiviset ja ketterät käytännöt tukevat yrityksesi strategista suuntaa.

Olemme ylpeitä laajasta osaamisestamme, laadukkaista prosesseistamme ja ainutlaatuisesta verkostostamme.

Verkostomme HR-asiantuntijoilla on sekä erityis- että poikkitieteellistä osaamista ja kokemusta niin kasvuyrityksistä kuin kansainvälisistä organisaatioista. Löydämme osaajan myös erityisiin ja vaativiin tarpeisiin.

Wisen HR-konsultit tuovat yritykseesi tietotaitoa, kokemusta ja näkemystä. Suunnittelun ohella HR-konsulttimme käärivät hihansa ja saavat sovitut asiat näkymään arjessa. Pelkän dokumenttivuoren sijaan yrityksesi saa jaettua osaamista, vauhtia sovitun edistymiseen ja näkemystä tulevaisuuden prioriteeteista.

HR-konsulteillamme ja sen myötä yritykselläsi on aina tukenaan koko Wise‑verkoston tietotaito.

Asiakkaitamme

"Olemme todella tyytyväisiä, että saimme osaavan konsultin, joka pystyi joustamaan tarpeissamme ja pääsi nopeasti osaksi tiimiämme!"

"Kaikki työ dokumentoitiin tarkasti ja sen ansiosta kompetenssi jäi taloon kaikkien hyödynnettäväksi myös konsultin lähtemisen jälkeen."

"Olen ollut erittäin tyytyväinen niin 'hallinnolliseen' asioiden hoitoon kuin konsulttienkin työpanokseen. Ammattimaista ja mutkatonta toimintaa."

Haluaisitko lisätietoa HR-palveluistamme?

Ole yhteydessä meihin lomakkeen kautta, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Asiakkaamme kertovat

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten olemme löytäneet juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun organisaation kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.

Oletko jo lukenut nämä?

Pidä itsesi ajantasalla HR:n uusimmista ilmiöistä Wisen blogin kautta!

Miten HR tiimit voivat tarttua ChatGPT:n tuomiin mahdollisuuksiin?

Tekoäly on ollut yksi tämän vuoden puhuttaneimmista teknologioista. Eikä ihme, sillä siitä on tullut entistä saavutettavampi ja uusia ratkaisuja syntyy päivittäin! Mitä se voi tarkoittaa HR- ja...

Kuusi askelta vie työnantajamielikuvan seuraavalle tasolle ilmaiseksi

Tehokas mielikuvatyö alkaa kauan ennen työpaikkailmoituksen julkaisua, on jatkuvaa reflektointia, hiljenee exit-keskusteluun mutta ei pääty koskaan. Näin rakennat hyvän työnantajamielikuvan ja...

Näin kehität organisaatiosi osaamista ja rakennat hyvän rekrytointistrategian

Rekrytointiongelmiin on usein päädytty pitkän ajan kuluessa, eikä niitä ratkaista nopeasti ja näyttävästi. Siksi hedelmällinen talent management, eli osaamisen johtaminen, ei ole pikajuoksu vaan...