Outplacement | Uravalmennus

Mahdollista työntekijöillesi omien vahvuuksien tunnistaminen

Outplacement -palvelumme on suunnattu organisaatiosta lähteville työntekijöille tukemaan uuden työn ja suunnan löytämistä.

Outplacement uravalmennuksessa hyödynnetään alan parhaita valmentajia, uusinta tekniikkaa sekä tavoitteellista ja valmentavaa otetta. Tulos- ja tavoitehakuinen valmennus mahdollistaa tehokkaan tavan löytää uusi polku työuralla.

Yhdeksän henkilöä kymmenestä löytää uuden tehtävän tai opintopaikan kuuden kuukauden sisällä Wise Consultingin outplacement valmennukseen osallistumisesta.

Erilaiset muutostilanteet ovat työelämässä enemmän tai vähemmän jatkuvia. Jotta organisaatiot pysyvät kilpailukykyisinä tänään ja tulevaisuudessakin on niiden oltava muutoskyvykkäitä. Työnantaja joutuu välillä tilanteisiin, jossa joudutaan irtisanomaan työntekijöitä. Irtisanomisen syy voi vaihdella, kyseessä voi olla YT-neuvottelut, työmäärän vähentyminen, organisaatiomuutos tai henkilökohtaiset syyt. Outplacement valmennus on näissä tilanteissa oikea ratkaisu työntekijöillesi. Kokemuksemme mukaan antamaamme tukea arvostetaan juuri näissä tilanteissa. Tuemme työnantajaa irtisanomistilanteessa ja valmennamme työntekijän uudelle polulle.

Kokemuksemme mukaan yksilöllinen outplacement valmennus on tärkeä menestystekijä uudelleen työllistymisessä ja valmentajan sparraus on kullan arvoinen. Se, että sinä työnantajana tarjoat outplacement valmennusta työntekijöillesi mahdollistaa tukea työnhakuun, uuden polun löytämiseen sekä luo turvallisuutta tilanteeseen. Matka uuteen työhön voi tuntua yksinäiseltä, haastavalta ja pelottavalta. Uravalmennuksen tarkoitus on ottaa tilanne haltuun luomalla rutiineja ja turvaa sekä asettaa valmentajan kanssa tavoitteita työuran seuraavan vaiheen ja uuden työn löytämiseksi. Outplacement -palvelumme sisältää säännöllisiä tapaamisia valmennettavien kanssa. Meillä on myös ajankohtaista tietoa työmarkkinoista mm. rekrytoivien sisaryritystemme kautta.

Miksi outplacement valmennus?

  • Yksilö oppii tunnistamaan omat vahvuutensa ja motivaation lähteensä
  • Hyvät työnhakuvalmiudet sekä tukea uuden työn tai työpolun löytämiseen
  • Luo turvaa niin työntekijöille kuin organisaatiollekin

Meidän sertifioiduilla valmentajillamme on pitkä kokemus yksilövalmennuksesta ja työnohjauksesta monelta eri toimialalta. Käytämme tehokasta RUSH-metodia valmennuksissamme.

Kokeneet valmentajamme valmentavat jokaista asiakasta yksilöllisesti ja pyrkivät vastaamaan jokaisen henkilökohtaisiin tarpeisiin. Valmentaja toimii prosessin aktivaattorina ja auttaa valmennettavaa pääsemään alkuun, jotta hän voi keksittyä tulevaisuuden uusiin haasteisiin. Kyseessä voi olla uusi työpaikka, oman yrityksen perustaminen tai opiskelupaikka. Tavoite on aina valmennettavan määrittelemä seuraava askel!

Tarjoamme eri kokoisia outplacement -valmennuskokonaisuuksia tarpeidesi mukaan. Meillä on kokonaisuuksia, joissa asiakas ja valmentaja tapaavat 8, 13 tai 20 kertaa. Jokainen asiakas ja muutostilanne on erilainen, joten räätälöimme mielellämme organisaatiollesi ja työntekijöillesi sopivan valmennuskokonaisuuden. Valmennamme sekä asiantuntija että johtotehtävissä olevia henkilöitä.

Yhdeksän henkilöä kymmenestä löytää uuden tehtävän tai suunnan kuuden kuukauden sisällä outplacement valmennukseen osallistumisesta.

Tiesithän, että irtisanotuilla työntekijöillä on muutosturvan kautta oikeus saada työnantajalta työllistämistä edistävää valmennusta. Ole vastuullinen työnantaja, joka luo turvaa työntekijöillensä vaikeissakin tilanteissa.

Haluaisitko lisätietoa HR-palveluistamme?

Ole yhteydessä meihin lomakkeen kautta, niin palaamme mahdollisimman pian. 

Asiakkaamme kertovat

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten olemme löytäneet juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun organisaation kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.