Inhouse-rekrytointi

Parasta rekrytointiosaamistamme lainaksi joustavasti

Inhouse-rekrytoija täyttää yhdessä sovitut rekrytointitavoitteet sovitussa ajassa. Samalla toimeksianto on satsaus työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Inhouse-rekrytointipalvelumme ratkaisee yhtä lailla käsiparien, prosessien kuin vetovoimaisuuden puutteen. Se on myös tehokas tapa perustaa rekrytoiminto, kehittää prosesseja ja kirkastaa työnantajamielikuvaa. Kokeneen inhouse-rekrytoijan mukana saat taloosi osaamista ja näkemystä, tekoja ja tuloksia.

Inhouse-rekrytoijan osaaminen ja näkemys poistavat kipupisteet

Inhouse-rekrytoija on konsultti, joka tekee töitä kohti sovittua tavoitetta, sovitussa aikamäärässä. Konsultointi voi olla säännöllistä osa-aikaisuutta tai vaikkapa puolen vuoden täysaikainen rutistus. Kaikki riippuu tarpeestasi.

Rekrytointiruuhka | Inhouse-rekrytoija voi liittyä riveihisi purkamaan ruuhkaa. Hän osaa hypätä liikkuvaan junaan, ottaa tilanteen haltuun ja edetä tavoitteeseen. Lopputulos on paras, kun asiantuntija on apunasi muotoilemassa työpaikkailmoitusta tai osaamisprofiilia.

Jatkuvat rekrytointihaasteet | Inhouse-rekrytointi on fiksu tapa löytää haasteiden juurisyyt ja kehittää prosesseja samalla, kun kriittiset rekrytoinnit pyörivät. Yrityksesi henkilöstö oppii konsultilta toimivia työmalleja ja laajentaa verkostoaan.

Muutos ja uuden rakentaminen | Pitkän linjan rekrytoijan näkemyksistä on hyötyä, jos yrityksesi hakee vielä suuntaansa. Jos taas suunta on selvä, pystyy konsultti pitämään fokuksen rekrytavoitteissa, vaikka ympärillä tapahtuu.

Rekrytointikonsulteillamme on aina tukenaan koko Wise-verkoston laaja ja syvä HR- ja rekrytointiosaaminen.

Wise-verkoston laajuus varmistaa nopeuden ja laadun

Oikean inhouse-rekrytoijan valinta perustuu aina ymmärrykseen tarpeesta. Toimintatapamme on selkeä, tehokas ja nopea.

Tilanteen määritys | Käymme yhdessä läpi yrityksesi tilanteen ja rekrytointitavoitteen. Sen perusteella hahmotamme rekrytoijan osaamistarpeet ja voimme määritellä aikaan ja tekemiseen liittyvät raamit.

Inhouse-rekrytoijan valinta | Koska verkostomme on laaja, voimme edetä nopeasti: esittelemme sopivimman osaajan viikon sisällä. Sen jälkeen tapaatte ja varmistatte, että yhteistyö sujuu. Sitten vain sovitaan aloittamisesta.

Inhouse-rekrytointi | Starttipalaveri kirkastaa tavoitteen lopulliseen muotoonsa ja määrittää tekemisen tapoja. Konsultilla on repussaan niin vankka ammattitaito, että hän pystyy alkumetreiltä asti etenemään kohti sovittua tavoitetta.

Wise-konsultit ovat omaa luokkaansa. Useimmiten saamme kiitosta kokonaisuuden hahmottamisesta ja itsenäisestä toimintatavasta. ”Pystyin huokaisemaan helpotuksesta”, on toistuva asiakaspalaute!

Työnantajamielikuva on merkittävä osa rekrytointia

Rekrytointi ja työnantajamielikuva ovat erottamaton pari. Niinpä inhouse-rekrytointi on samalla satsaus Employer Branding -työhön. Rekrytoinnin asiantuntija osaa vahvistaa toivottua mielikuvaa ja toisaalta bongata heikkouksia.

Hiottujenkin prosessien keskelle on säännöllisesti hyvä saada ulkopuolinen auditoija, joka näkee kokonaisuuden kehittäjän silmällä.

HR-työ on erikoisalamme ja intohimomme. Haluamme aidosti olla yrityksesi kumppani ja auttaa sinua kehittämään ihmiskeskeisiä HR-toimintoja. Sydämemme sykkii kasvulle sen kaikissa merkityksissä!

Asiakkaitamme

"Hän ei pelkästään tykittänyt rekrytointia. Wise Consulting on niin läsnä alalla, että sain häneltä todella arvokasta sparrailuapua."

"Olemme todella tyytyväisiä, että saimme osaavan konsultin, joka pystyi joustamaan tarpeissamme ja pääsi nopeasti osaksi tiimiämme!"

"Olen ollut erittäin tyytyväinen niin 'hallinnolliseen' asioiden hoitoon kuin konsulttienkin työpanokseen. Ammattimaista ja mutkatonta toimintaa."

Haluaisitko lisätietoa HR-palveluistamme?

Laita meille viestiä lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahollisimman pian.

Asiakkaamme kertovat

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten olemme löytäneet juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun organisaation kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.

Tutustu myös näihin sisältöihin

Miten HR tiimit voivat tarttua ChatGPT:n tuomiin mahdollisuuksiin?

Tekoäly on ollut yksi tämän vuoden puhuttaneimmista teknologioista. Eikä ihme, sillä siitä on tullut entistä saavutettavampi ja uusia ratkaisuja syntyy päivittäin! Mitä se voi tarkoittaa HR- ja...

Kuusi askelta vie työnantajamielikuvan seuraavalle tasolle ilmaiseksi

Tehokas mielikuvatyö alkaa kauan ennen työpaikkailmoituksen julkaisua, on jatkuvaa reflektointia, hiljenee exit-keskusteluun mutta ei pääty koskaan. Näin rakennat hyvän työnantajamielikuvan ja...

Näin kehität organisaatiosi osaamista ja rakennat hyvän rekrytointistrategian

Rekrytointiongelmiin on usein päädytty pitkän ajan kuluessa, eikä niitä ratkaista nopeasti ja näyttävästi. Siksi hedelmällinen talent management, eli osaamisen johtaminen, ei ole pikajuoksu vaan...