Ura meillä

Tule osaksi Wise Consultingia

Parhaat puolet molemmista maailmoista

Olemme lämminhenkinen, intohimoinen ja ennen kaikkea ammattitaitoinen suunnannäyttäjä HR:ssä. Kun työskentelet meillä vakituisessa työsuhteessa HR-konsulttina sinun ei tarvitse valita, vaan saat parhaat puolet molemmista maailmoista! Saat ainutlaatuisen tilaisuuden sekä laajentaa osaamistasi generalistina että erikoistua spesialistiksi erilaisissa toimeksiannoissa ja projekteissa.  

Ihmiset mahdollistavat muutoksen

Meillä on vahva tahto kehittyä jatkuvasti ja tehdä tulosta asiakkaillemme. Me tiedämme, että ihmiset ajavat kehitystä ja muutosta eteenpäin, ei tekniset ratkaisut tai tietyt liiketoimintakonseptit. Ihmiset mahdollistavat innovaatiota ja sitoutumista, jota tarvitaan kilpailukykyisissä organisaatioissa.  

Meidän eNPS on ollut viimeiset vuodet vankasti yli 70, joten uskallamme luvata, että tulet viihtymään ja kehittymään matkassamme.  

wise people group ryhmäkuva

Mikä Wise Consulting?

Wise Consulting on osa Wise People Groupia, joka on koti meidän neljälle asiantuntijabrändillemme; Wise IT, SalesOnly ja K2search. Asiantuntijabrändimme ovat erikoistuneet HR-työhön, johtamiseen ja rekrytointiin kukin omalla syväosaamisen sarallaan.  Kuulumme ruotsalaiseen Wise Group AB, joka on noteerattu NASDAQ OMX Nordic Small Cap -listalla. Meillä on toimipisteet Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.   

Minkälaisia rooleja meillä on?

Kasvamme kovaa vauhtia ja nyt etsimme tiimimme uteliaita osaajia, jotka haluavat haastaa itseään monipuolisten HR- ja rekrytointiprojektien parissa. Kaipaatko uutta areenaa ammattitaitosi jatkuvalle syventämiselle? Tutustu tehtäviin tai jätä avoin hakemus!

Mistä tiedät, sopiiko konsultin työ Wisellä sinulle?

Wise Consulting uudet avaukset-1

Arvostat konkretiaa

Kaikessa tekemisessä  tavoittelemme vaikuttavuutta. Oletko valmis hyppäämään matkaamme?
Wise Consulting oivaltaa

Haastat rohkeasti

Työntekijämme ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Rehellisyys, avoimuus ja rohkeus vievät meitä ja tekemistämme eteenpäin.
Wise Consulting kasvu

Liekität liiketoimintaa ja tuot uusia avauksia 

Konsulttina meiltä odotetaan astetta enemmän vaikuttavuutta ja arvoa. Tässä näemme mahdollisuuden rikkoa rajoja ja viedä muutosta ja uusia tapoja arkeen.
Wise Consulting haastaa

Ratkot käsillä olevaa ja katsot kokonaisuutta 

Monipuolisen ammatillisen osaamisen kautta liikumme ketterästi erilaisissa yrityksissä ja vaihtelevissa rooleissa.
Wise Consulting tiimi

Toimit aidosti osana Wise-tiimiä

Tuemme toisiamme ammatillisessa kasvussa ja rakennamme yhdessä vahvojen HR-osaajien yhteisöä.
Wise Consulting inhimillisyys

Inhimillisyys on vahvuutesi

Uskomme, että menestys rakentuu sitoutuneiden ja innostuneiden ihmisten kautta, jotka käyttävät koko kapasiteettiaan muuttaakseen maailmaa.

Asiakkaamme kertovat

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten olemme löytäneet juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun organisaation kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.