Liity joukkoomme

Talent Acquisition Consultant

Emme juuri tällä hetkellä hae uusia Talent Acquisition Consultanteja. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme, niin kuulet tulevista rekrytoinneista ensimmäisten joukossa tai verkostoidu Consultant Managerimme Maijan kanssa.

 

Nautitko rekrytoinnista ja kaipaat areenaa, jolla pääset jatkuvasti syventämään ammattitaitoasi? Me haluamme mahdollistaa tämän sinulle!

Me Wisellä luomme rohkeampaa ja inhimillisempää työelämää. Saamme kiitosta tuomastamme helpotuksen tunteesta, aktiivisuudesta ja rohkeudestamme, sillä laskemme projekti kerrallaan asiakkaidemme leposykettä. Kasvamme kovaa vauhtia ja etsimme nyt tiimimme uteliaita osaajia, jotka haluavat oppia ja kehittyä monipuolisten rekrytointiprojektien parissa toimiala ja organisaatio kerrallaan. 

Mikä Wise People Group 💛?

Wise People Group on HR-konsultointiin ja rekrytointiin keskittyvä konserni. Se on koti meidän neljälle asiantuntijabrändillemme: Wise Consulting, Wise IT, SalesOnly ja K2 Search. Asiantuntijabrändimme ovat erikoistuneet HR-työhön, johtamiseen ja rekrytointiin kukin omalla syväosaamisen sarallaan. Olemme osa ruotsalaista Wise Group AB:ta, joka on noteerattu NASDAQ OMX Nordic Small Cap -listalla.

Miksi TA-konsultin työ Wise Consultingilla 💡?

TA-konsulttina sinulla on mahdollisuus olla monessa mukana rekrytoinnin ja työnantajakuvan kehittämisen saralla. Pääset näkemään erilaisia organisaatioita ja toimialoja monipuolisten toimeksiantojen kautta.

Esimerkkejä projekteista, joita teemme:

 • Voit työskennellä yrityksen ainoan HR:n vastinparina varmistaen rekrytointien mallikkaan rullaamisen tai olet osa isomman, tyypillisesti globaalin, organisaation rekrytointitiimiä.
 • Useimmiten saamme olla viemässä tai lisäämässä houkuttelukyvykkyyttä asiakasorganisaatioihimme ja muutoinkin toimimme modernin rekrytoinnin toimeenpanijoina.
 • Uudistamme asiakasorganisaatioiden toimintatapoja ja työkaluja esimerkiksi henkilöarviointien sekä rekrytointijärjestelmien avulla.
 • Kehitämme organisaatioiden rekrytointia johtamisen kautta ja kokeneemmat konsulttimme työskentelevät asiakasorganisaation rekrytoijien esihenkilöinä.

 

Mistä tiedät, sopiiko konsultin työ Wise Consultingilla sinulle 🎢?

 • Arvostat konkretiaa – Kaikessa tekemisessä tavoittelemme vaikuttavuutta.
 • Haastat rohkeasti – Työntekijämme ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Rehellisyys, avoimuus ja rohkeus vievät meitä ja tekemistämme eteenpäin.
 • Liekität liiketoimintaa ja tuot uusia avauksia – Konsulttina meiltä odotetaan astetta enemmän vaikuttavuutta ja arvoa. Tässä näemme mahdollisuuden rikkoa rajoja ja viedä muutosta ja uusia tapoja arkeen.
 • Ratkot käsillä olevaa ja katsot kokonaisuutta – Monipuolisen ammatillisen osaamisen kautta liikumme ketterästi erilaisissa yrityksissä ja vaihtelevissa rooleissa.
 • Toimit aidosti osana Wise-tiimiä – Tuemme toisiamme ammatillisessa kasvussa ja rakennamme yhdessä vahvojen HR-osaajien yhteisöä.
 • Inhimillisyys on vahvuutesi – Uskomme, että menestys rakentuu sitoutuneiden ja innostuneiden ihmisten kautta, jotka käyttävät koko kapasiteettiaan muuttaakseen maailmaa.

Lisäksi sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito.

Mitä voit odottaa meiltä ja mistä tiedät, sopiiko Wise työnantajana sinulle ?

Lupauksemme on, että aikasi Wisellä on urasi kehittyvintä aikaa, vaikka olisitkin jo kokenut rekrytoinnin ammattilainen. Tiedämme, se on paljon luvattu!

Oppimista

Lienee väistämätöntä, että substanssiosaamisesi ja näkemyksellisyytesi kasvaa roolissa, jossa teet monipuolisia rekrytointiprojekteja erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla. Olemme sitoutuneet tukemaan reflektoivaa, oppimispolkuasi ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tapoja, joilla voimme yhä paremmin ammentaa oppia toisiltamme.

Kollegiaalisuutta

Wisen ja tiimin, joka on yhdessä sitoutunut jakamaan, kehittämään ja kehittymään. Tätä odotamme myös sinulta, koska yhteisöllisyyden luo meistä jokainen. 

 • Olemme mukava ja rento huippuammattilaisten joukko, joka jakaa yhteisen vision ja näkemyksen ihmis- ja bisneslähtöisestä HR:stä.
 • Vaalimme kulttuuriamme; yhdessä olemme lämminhenkinen yhteisö jyrkällä oppimiskäyrällä. Teemme töitä ammattitaidolla ja tosissamme, mutta uskomme, että töissä saa olla hauskaa.
 • Inhimillisyys ja sen luoma psykologinen turvallisuus antaa rohkeille yksilöille areenan kehittyä ja kasvaa hyvässä porukassa. Haluamme varmistaa, että aikasi Wisella on urasi kehittävintä aikaa!

Yrityksenä olemme kasvumatkalla, joten keskeneräisyys, nopeus ja joustavuus ovat läsnä arjessamme.

Käytännön asiat:

 • Wisellä työskennellään näppärästi hybridinä ja saat itse valita, koska työskentelyäsi tukee toimistolla olo ja milloin kotitoimisto.
 • Palkkaus muodostuu pohjapalkasta (3000 - 3500 €) ja tuntilaskutukseen perustuvasta provisiosta kuukausittain (0 - 1500 €).
 • Käytössämme on Smartumin liikunta- ja kulttuurietu.
 • Joustava aloitus! Tiimimme ovat rakentuneet käsinpoimituista HR- ja rekrytointiosaajista oikeiden ihmisten sattuessa kohdalle. Tuntosarvemme ovat aina pystyssä tutustuaksemme alan osaajiin ja heidän ammatillisiin pyrkimyksiin. Näin pystymme yhdistämään oikeat tekijät meidän tekemisemme areenalle hetken ollessa oikea.

Mikäli jaat saman intohimon, istutaan alas ja keskustellaan lisää!

Työpaikan vaihtaminen on aina iso päätös. Jotta voisimme puolin ja toisin arvioida olisimmeko toisiamme varten, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Voit hakea tehtävää joko LinkedIn-profiililla tai CV:llä, hakemuskirje on vapaaehtoinen.

Paikka

Helsinki

Työsuhde:

Vakituinen

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Voit olla suoraan yhteydessä Maija Tiitiseen, maija.tiitinen@wiseconsulting.fi

 

Haluatko Wiseläiseksi?

Kasvamme kovaa vauhtia ja nyt etsimme tiimimme uteliaita osaajia, jotka haluavat haastaa itseään monipuolisten HR- ja rekrytointiprojektien parissa. Kaipaatko uutta areenaa ammattitaitosi jatkuvalle syventämiselle?

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.