Palvelumme

Wise-konsulteista ja valmennuksista tukea kasvuunne

Wise Consulting tarjoaa palveluita räätälöidysti juuri sinun tarpeesi huomioiden. HR-konsultointi voi olla oikea ratkaisu väliaikaiseksi tueksi. Inhouse-rekrytointi on mahdollisuus erityisesti rekrytointiruuhkien aikaan ja valmennus tärkeää kaikille eteenpäin katsoville yrityksille, jotka tavoittelevat kasvua. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja älä epäröi ottaa yhteyttä!

HR-konsultointi

Tarvitseeko organisaationne väliaikaista tukea ja lisäapua HR-tiimiinne? Oletteko pienempi yritys ilman omaa HR:ää? HR-konsultointi palvelee, kun kaipaatte apua erilaisissa muutostilanteissa, tarvitsette organisaation ulkopuolista asiantuntijaosaamista tai tukea HR-projektin implementoinnissa. Meiltä löytyy apu lyhyemmän ja pidemmän ajanjakson tarpeisiin.

Inhouse-rekrytointi

Inhouse-rekrytoija on oikea valinta organisaatioonne, kun tavoitteena on purkaa rekrytointi ruuhkaa, löytää haasteiden juurisyyt ja kehittää prosesseja samalla, kun kriittiset rekrytoinnit pyörivät. Inhouse-rekrytointi on samalla satsaus Employer Branding -työhön. Toimintatapamme on selkeä, tehokas ja nopea.

Valmennus

Wise-valmennukset luovat perustan halutulle muutokselle ja kiihdyttävät parempaa tulosta sekä työntekijäkokemusta. Tarjoamme johtamisen kehittämistä, ryhmävalmennusta ja yksilövalmennusta räätälöidysti tarpeidesi mukaan. 

Asiakkaitamme

Tutustu asiakastarinoihin

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten olemme löytäneet juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun organisaation kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi.

Haluaisitko lisätietoa HR-palveluistamme?

Ole yhteydessä Hanna Sirkiään, niin hän kertoo sinulle lisää.