Valmennukset

Vaikuttavampaa johtamista coaching- ja ongelmanratkaisutaidoilla

Wise-valmennuksella parempaa tulosta ja työntekijäkokemusta

Toimintaympäristössä tapahtuvat muutokset ovat tulleet jäädäkseen ja luovat tarpeen jatkuvalle uudelle oppimiselle. Ne tekevät johtamisen taidoista työelämän tärkeintä valuuttaa. Meidän on osattava keskittyä asioihin, jotka luovat eniten vaikuttavuutta.

Me haluamme valmennuksillamme tukea näiden taitojen kehittymistä, jotta tulokset näkyvät aidosti arjessa. Siksi meidän valmennuksillamme on vaikutusta ihmisten hyvinvointiin ja työtehoon.

 

Muutos lähtee yksilöstä

Ihmisten käyttäytymisen vaikuttamiseen ei ole yhtä mallia ja siksi fokus pitää kääntää yksilöiden itsensä johtamisen taitoihin.

Muutos vaatii työkaluja

Innokkainkaan ihminen ei saa haluttua muutosta aikaan, jos hänellä ei ole työkaluja tulla tietoiseksi siitä mitä hän haluaa ja mitä se tarkoittaa käytännössä. 

Muutos syntyy arjessa

Kun ymmärrämme itseämme ja oman toiminnan vaikutuksia muihin, harjoittelemme asioiden tekemistä eri tavalla, saadaan aitoa muutosta aikaiseksi.

Filosofiamme

Valmennuksemme perustuvat oppimisen tutkimukseen ja toteutetaan osallistavalla sekä ratkaisukeskeisellä otteella. Valmennuksien keskiössä on aina henkilöiden kasvupotentiaali ja huomioimme osallistujien toiveet, tarpeet ja vahvuudet. Tavoitteena nivoa yhteen tutkittu tieto ja teoriat osaksi arjen ilmiöitä ja haasteita. Me uskomme, että muutos tapahtuu arjessa. 

Toteutamme valmennukset ketterin menetelmin, jotta se palvelee yksilöä ja ryhmää parhaalla mahdollisella tavalla.

Voimme yrityksen ja ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan toteuttaa valmennukset joko online, on-site tai osittain on-line ja on-site.

Mitä tarjoamme

Johtamisen kehittäminen

Valmennus kehittää esihenkilöiden valmentavan johtamisen sekä coaching- ja ongelmanratkaisutaitoja. Käytäntöön kytkeytyvät tehtävät tuovat muutosta arkeen nopealla tahdilla. Räätälöimme valmennuksen toiveidesi mukaan.

Ryhmävalmennus

Osallistujat kehittävät itsereflektointiaan ja ongelmanratkaisutaitojaan ja kehittävät samalla omaa valmentavaa otettaan muiden tukemiseksi. Tietoa, konkretiaa ja vertaistukea räätälöidysti.

Yksilövalmennus

Muutostilanne, uusi rooli, haaste tai yleisesti arjen tukeminen – rakennamme yksilövalmennuksen tarpeesi ympärille, voimavarojasi hyödyntäen. Valmennus onnistuu sekä kasvotusten että verkossa. 

Valmennuksistamme sanottua:

"Oli ehdottomasti parhaimpia valmennuksia missä olen ollut ja hyvin järjestetty."

”Innostava ja helposti lähestyttävä valmentaja ja konkreettiset harjoitukset.”

”Valmennus antoi mahdollisuuden pohtia omia johtamistavoitteita sekä omaa esihenkilötyöskentelyä ja työkaluja kehittää näitä.”

Asiakkaitamme

Haluaisitko lisätietoa valmennus kokonaisuuksistamme?

Ole yhteydessä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. 

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.

Tutustu myös näihin sisältöihin!

Miten HR tiimit voivat tarttua ChatGPT:n tuomiin mahdollisuuksiin?

Tekoäly on ollut yksi tämän vuoden puhuttaneimmista teknologioista. Eikä ihme, sillä siitä on tullut entistä saavutettavampi ja uusia ratkaisuja syntyy päivittäin! Mitä se voi tarkoittaa HR- ja...

Kuusi askelta vie työnantajamielikuvan seuraavalle tasolle ilmaiseksi

Tehokas mielikuvatyö alkaa kauan ennen työpaikkailmoituksen julkaisua, on jatkuvaa reflektointia, hiljenee exit-keskusteluun mutta ei pääty koskaan. Näin rakennat hyvän työnantajamielikuvan ja...

Näin kehität organisaatiosi osaamista ja rakennat hyvän rekrytointistrategian

Rekrytointiongelmiin on usein päädytty pitkän ajan kuluessa, eikä niitä ratkaista nopeasti ja näyttävästi. Siksi hedelmällinen talent management, eli osaamisen johtaminen, ei ole pikajuoksu vaan...