Ryhmävalmennukset

Johtamista kehittävä tai yhteisen tavoitteen saavuutamiseen tähtäävä ryhmävalmennus

Ryhmävalmennuksesta tukea itsereflektioon ja ongelmanratkaisutaitoihin

Ryhmävalmennus on ratkaisukeskeisesti fasilitoitu keskustelu, jonka avulla voi tukea osallistujien itsereflektointi sekä ongelmanratkaisutaitoja. Teemoina voivat olla esimerkiksi johtaminen, vuorovaikutus sekä itsensä johtaminen.

Osallistujat oppivat sekä itse reflektoimalla ja pohtimalla, mutta myös muita kuuntelemalla. Samalla he oppivat coachaavaa eli valmentavaa otetta seuraamalla valmentajan työskentelytapaa. 

Ryhmävalmennuksen hyöty verrattuna yksilövalmennukseen on ryhmän yhteishengen vahvistuminen ja osallistujien on mahdollistaa saada myös vertaistukea ja oppia muilta ryhmän jäseniltä.

Miten valmennuksessa työskennellään? 

Tavoitteen eli halutun muutoksen konkretisointi on ensimmäinen askel millä tahansa muutosmatkalla ja ryhmävalmennuksessa tavoite asetetaan yhdessä. Tämän jälkeen lähdetään pohtimaan aihetta tarkemmin: Missä ollaan tällä hetkellä omaan tavoitteeseen nähden? Mitä edistystä on jo tapahtunut tai mitä pitäisi tapahtua, jotta päästäisiin lähemmäksi tavoitetta?  

Ryhmäcoaching tomii erinomaisesti virtuaalisesti toteutettuna. Voimme yrityksen ja ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan toteuttaa valmennukset joko online, onsite tai yhdistelmä molempia.

Yleensä saman ryhmä tapaa minimissään 5 kertaa, koska työskentelyn aikana ryhmän psykologinen turvallisuus kasvaa, osallistujat oppivat työskentelytapaa ja työskentely tehostuu näin ollen jokaisella tapaamiskerralla.

Haluaisitko lisätietoa HR-palveluistamme?

Ole yhteydessä Hanna Sirkiään, niin hän kertoo sinulle lisää.

Asiakkaamme kertovat

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten olemme löytäneet juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun organisaation kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.