Työnantajamielikuvan kehittäminen

Demystify Employer Branding

Työnantajamielikuvalla on suora vaikutus yrityksen tulokseen

Liiketoimintatavoitteiden saavuttaminen vaatii oikeanlaisia osaajia. Parhaat tekijät nappaavat parhaat paikat, siksi yrityksesi on osattava luoda itsestään totuudenmukainen ja houkutteleva mielikuva työnantajana.

Työantajamielikuva on ihmisten mutu-tuntuma yrityksestäsi työnantajana: mitä he tietävät, mitä he ovat kuulleet ja kuinka he ovat kokemansa tulkinneet? Monitahoista kokonaisuutta voi rakentaa, hallita, hyödyntää ja kehittää systemaattisella työllä.

Työnantajamielikuvan takana on Employer Branding -työ, jonka painopisteet nousevat yrityksen strategiasta: mikä yrityksen suunta on, millaista osaamista tavoitteisiin pääseminen vaatii, mistä oikeat osaajat löytyvät ja kuinka heidät saadaan sitoutumaan?

Työn tarkoituksena on varmistaa, että yritys houkuttaa tarvitsemiaan osaajia.

Työnantajamielikuvan kehittäminen etenee analyysista toteutukseen

Työnantajamielikuvaa kehittävä Employer Branding -työ on suunnitelmallista ja tavoitteellista.

  1. Nykytila-analyysi. Millaisia tunteita yrityksesi synnyttää ihmisissä? Mutu-tuntumaan vaikuttaa kaikki aina pakkauksista viestintään ja työpaikkailmoituksista kuulopuheisiin.
  2. Employer Branding -suunnitelma. Mitä yrityksesi tavoittelee, millaista osaamista se tarvitsee, mistä osaajat löytyvät, kuinka he pysyvät talossa ja miten mitata kokonaisuutta?
  3. Employer Branding -työ. Kuinka suunnitelma kannattaa jalkauttaa, mitä priorisoida ja miten kehittää prosessia jatkossa?

Prosessin aikana kiteytyy myös yrityksesi EVP, Employer Value Proposition eli työnantajalupaus, johon toimenpiteitä on hyvä peilata myös jatkokehityksen aikana.

Kuinka Wise Consulting auttaa kehittämään työnantajamielikuvaa?

Vetovoimaisen työnantajamielikuvan luominen ja kehittäminen Employer Branding -keinoin on strategista tekemistä. Sitä pitää katsoa ja tehdä kokonaisuutena, koko yrityksen läpileikkaavaan suunnitelmaan nojaten.

Kokeneet konsulttimme auttavat strategisessa suunnittelussa ja käärivät sen jälkeen hihansa. Me uskomme, että konkretia on tehokkainta strategiaa!

Työnantajamielikuvaa rakentavan Employer Branding -työn lisäksi yrityksesi voi pyytää meiltä avukseen inhouse-rekrytoijan, joka käytännön työtä tehdessään myös vahvistaa valittuja linjauksianne.

Tutustu tarkemmin, kuinka työnantajamielikuvan rakentaminen kanssamme etenee ja miten yrityksesi hyötyy inhouse-rekrytoijasta!

Haluaisitko lisätietoa HR-palveluistamme?

Ota yhteyttä, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Asiakkaamme kertovat

Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten olemme löytäneet juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun organisaation kasvun ja kehittymisen mahdollistamiseksi.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Me haluamme aidosti olla avuksi.