Inhouse-rekrytointi

top-left
top-right
bottom-right

Inhouse-rekrytointi

Parasta rekrytointiosaamistamme lainaksi joustavasti.

Inhouse-rekrytoija täyttää yhdessä sovitut rekrytointitavoitteet sovitussa ajassa. Samalla toimeksianto on satsaus työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Inhouse-rekrytointipalvelumme ratkaisee yhtä lailla käsiparien, prosessien kuin vetovoimaisuuden puutteen.

Se on myös tehokas tapa perustaa rekrytoiminto, kehittää prosesseja ja kirkastaa työnantajamielikuvaa.

Kokeneen inhouse-rekrytoijan mukana saat taloosi osaamista ja näkemystä, tekoja ja tuloksia.

Inhouse-rekrytoijan osaaminen ja näkemys poistavat kipupisteet

Inhouse-rekrytoija on HR-konsultti, joka tekee töitä kohti sovittua tavoitetta, sovitussa aikamäärässä. Konsultointi voi olla säännöllistä osa-aikaisuutta tai vaikkapa puolen vuoden täysaikainen rutistus. Kaikki riippuu tarpeestasi.

Rekrytointiruuhka | Inhouse-rekrytoija voi liittyä riveihisi purkamaan ruuhkaa. Hän osaa hypätä liikkuvaan junaan, ottaa tilanteen haltuun ja edetä tavoitteeseen. Lopputulos on paras, kun asiantuntija on apunasi muotoilemassa työpaikkailmoitusta tai osaamisprofiilia.

Jatkuvat rekrytointihaasteet | Inhouse-rekrytointi on fiksu tapa löytää haasteiden juurisyyt ja kehittää prosesseja samalla, kun kriittiset rekrytoinnit pyörivät. Yrityksesi henkilöstö oppii konsultilta toimivia työmalleja ja laajentaa verkostoaan.

Muutos ja uuden rakentaminen | Pitkän linjan rekrytoijan näkemyksistä on hyötyä, jos yrityksesi hakee vielä suuntaansa. Jos taas suunta on selvä, pystyy konsultti pitämään fokuksen rekrytavoitteissa, vaikka ympärillä tapahtuu.

Rekrytointikonsulteillamme on aina tukenaan koko Wise-verkoston laaja ja syvä HR-osaaminen.

Wise-verkoston laajuus varmistaa nopeuden ja laadun

Oikean inhouse-rekrytoijan valinta perustuu aina ymmärrykseen tarpeesta. Toimintatapamme on selkeä, tehokas ja nopea.

Tilanteen määritys | Käymme yhdessä läpi yrityksesi tilanteen ja rekrytointitavoitteen. Sen perusteella hahmotamme rekrytoijan osaamistarpeet ja voimme määritellä aikaan ja tekemiseen liittyvät raamit.

Inhouse-rekrytoijan valinta | Koska verkostomme on laaja, voimme edetä nopeasti: esittelemme sopivimman osaajan viikon sisällä. Sen jälkeen tapaatte ja varmistatte, että yhteistyö sujuu. Sitten vain sovitaan aloittamisesta.

Inhouse-rekrytointi | Starttipalaveri kirkastaa tavoitteen lopulliseen muotoonsa ja määrittää tekemisen tapoja. Konsultilla on repussaan niin vankka ammattitaito, että hän pystyy alkumetreiltä asti etenemään kohti sovittua tavoitetta.

Wise-konsultit ovat omaa luokkaansa. Useimmiten saamme kiitosta kokonaisuuden hahmottamisesta ja itsenäisestä toimintatavasta. ”Pystyin huokaisemaan helpotuksesta”, on toistuva asiakaspalaute!

Työnantajamielikuva on merkittävä osa rekrytointia

Rekrytointi ja työnantajamielikuva ovat erottamaton pari. Niinpä inhouse-rekrytointi on samalla satsaus Employer Branding -työhön. Rekrytoinnin asiantuntija osaa vahvistaa toivottua mielikuvaa ja toisaalta bongata heikkouksia.

Hiottujenkin prosessien keskelle on säännöllisesti hyvä saada ulkopuolinen auditoija, joka näkee kokonaisuuden kehittäjän silmällä.

HR-työ on erikoisalamme ja intohimomme. Haluamme aidosti olla yrityksesi kumppani ja auttaa sinua kehittämään ihmiskeskeisiä HR-toimintoja. Sydämemme sykkii kasvulle sen kaikissa merkityksissä!

hanna_s

Haluaisitko kuulla lisää?

Poimintoja sinulle

Wise Paper

HR-kysely 2020 | Mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu?

Halusimme Wise Consultigilla selvittä, miten pandemia on vaikuttanut organisaatioihin, HR:n työn ja johtamisen prioriteetteihin. Mitä...
Lataa raportti
Asiakastarinat

Osaamisen kehittäminen strategiamuutoksen tukena | Case Stockmann

Viiden kuukauden Interim Talent Manager -pestin päätavoitteena oli luoda aidosti asiakaskeskeisyyttä edistävä talent management -strategia...
Lue lisää
Blogi

Yhteistoiminta osana päivittäistä työarkea

Yhteistoimintaneuvottelut resonoi suomalaisille lähes poikkeuksetta negatiiviseen sävyyn. Aina, kun ”yt” nousee esille puheessa tai tekstissä,...
Lue lisää
Wise Video

Wise Video | Matkalla kohti tavoitteellista OKR-arkea | Case Enfuce

Keskustelemme tavoitteista ja etenkin OKR tavoiteasetanta työkalusta. Tavoitteet ohjaavat tekemistämme ja luovat sekä selkeyttä että...
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Psykologinen turvallisuus vapauttaa aikaa luovuudelle ja oppimiselle!

Psykologisesti turvallisessa ympäristössä voi huoletta olla oma itsensä, esittää mielipiteitään ja ottaa vuorovaikutukseen liittyviä riskejä....
Lue lisää
Blogi

Optimoi oppiminen – luo ketterät oppimista tukevat käytännöt ja rakenteet

Koska sinä viimeksi opit jotain uutta? Mitä sinun tulisi muistaa, kun lähdet suunnittelemaan oppimista tukevia...
Lue lisää
Blogi

Työnantajakuvaan liittyvät termistöt, argh mikä suo! Let’s demystify! 

Ota haltuun työnantajakuvaan liittyvä termistö. Tässä kirjoituksessa pureudumme mitä nämä termit oikeastaan tarkoittavat. Toiselle se...
Lue lisää
Tapahtumat

Webinaari 8.4.2021 | #highimpactHR | osa 1

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme vahvasti kasvussa olevan Silo.AI:n...
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 22.4.2021 | #highimpactHR | osa 2

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Nyt me haluamme jakaa tässä kaksiosaisessa webinaarisarjassa...
Ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.