Ura meillä

Uran parasta aikaa.

Mahtavaa että olet löytänyt tiesi tänne. Olemme saaneet uudet kotisivut, mutta kaikki osat eivät ole ihan vielä paikoillaan, pahoittelut siitä. Kurkistathan tänne pian uudestaan.

Miksi HR-konsultiksi?

Kun työskentelet meillä vakituisessa työsuhteessa HR-konsulttina sinun ei tarvitse valita, vaan saat parhaat puolet molemmista maailmoista! Saat ainutlaatuisen tilaisuuden sekä laajentaa osaamistasi generalistina että erikoistua spesialistiksi. Tässä työtehtävässä haastetta tuo erilaiset HR-roolit, organisaatiot ja toimialat – kaikki yhdessä ja samassa roolissa. HR-konsultin roolissa tulet haastamaan itseäsi, kehittymään vauhdilla ja saamaan vaihtelua työhösi.

We are Wise Consulting

Organisaation tärkein voimavara ovat ihmiset. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, joka työskentelee kohti yhteistä tavoitetta luo kilpailukykyä ja hyvät edellytykset tulevaisuuden työelämään. Meidän timanttiset HR-asiantuntijamme organisaationkehittäjämme ja valmentajamme auttavat asiakkaitamme luomaan kasvua ja tasapainoa muutoksessa.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.