Ura meillä

Lupauksemme on, että aikasi Wisellä on urasi kehittyvintä aikaa

Innostutko inhimillisestä ja aidosti vaikuttavasta HR:sta? Haluatko olla toteuttamassa ja varmistamassa liiketoimintaa tukevaa ja kehittävää henkilöstöjohtamista? #highimpactHR

Me Wisellä luomme rohkeampaa ja inhimillisempää työelämää. Edistämme työyhteisö ja projekti kerrallaan HR:n viemistä liiketoiminnan ytimeen, jossa sen arvo näkyy ja tuntuu.

Avoimet työtehtävät

Kasvamme kovaa vauhtia ja nyt etsimme tiimimme uteliaita osaajia, jotka haluavat haastaa itseään monipuolisten HR- ja rekrytointiprojektien parissa. Kaipaatko uutta areenaa ammattitaitosi jatkuvalle syventämiselle?
Me haluamme mahdollistaa tämän sinulle!

Bearded smiling Caucasian freelancer sitting in cafe, drinking fresh coffee and using lapotp.

Miksi HR-konsultiksi?

Kun työskentelet meillä vakituisessa työsuhteessa HR-konsulttina sinun ei tarvitse valita, vaan saat parhaat puolet molemmista maailmoista! Saat ainutlaatuisen tilaisuuden sekä laajentaa osaamistasi generalistina että erikoistua spesialistiksi. Tässä työtehtävässä haastetta tuo erilaiset HR-roolit, organisaatiot ja toimialat – kaikki yhdessä ja samassa roolissa. HR-konsultin roolissa tulet haastamaan itseäsi, kehittymään vauhdilla ja saamaan vaihtelua työhösi.

We are Wise Consulting

Organisaation tärkein voimavara ovat ihmiset. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, joka työskentelee kohti yhteistä tavoitetta luo kilpailukykyä ja hyvät edellytykset tulevaisuuden työelämään. Meidän timanttiset HR-asiantuntijamme organisaationkehittäjämme ja valmentajamme auttavat asiakkaitamme luomaan kasvua ja tasapainoa muutoksessa.

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.