HR-konsultiksi Wiselle

top-left
top-right
bottom-right

Career | HR-konsultiksi Wiselle

Innostutko inhimillisestä ja aidosti vaikuttavasta HR:sta? Haluatko olla toteuttamassa ja varmistamassa liiketoimintaa tukevaa ja kehittävää henkilöstöjohtamista? #highimpactHR 

Me Wisellä luomme rohkeampaa ja inhimillisempää työelämää. Edistämme työyhteisö ja projekti kerrallaan HR:n viemistä liiketoiminnan ytimeen, jossa sen arvo näkyy ja tuntuu. Kasvamme kovaa vauhtia ja nyt etsimme tiimimme uteliaita osaajia, jotka haluavat haastaa itseään monipuolisten HR-projektien parissa. Kaipaatko uutta areenaa ammattitaitosi jatkuvalle syventämiselle? Me haluamme mahdollistaa tämän sinulle!

Mikä Wise People Group 💛?

Wise People Group on HR-konsultointiin ja rekrytointiin keskittyvä konserni. Se on koti meidän neljälle asiantuntijabrändillemme: Wise Consulting, Wise IT, SalesOnly ja K2 Search. Asiantuntijabrändimme ovat erikoistuneet HR-työhön, johtamiseen ja rekrytointiin kukin omalla syväosaamisen sarallaan. Olemme osa ruotsalaista Wise Group AB:ta, joka on noteerattu NASDAQ OMX Nordic Small Cap -listalla.

Miksi HR-konsultin työ Wise Consultingilla 💡?

HR-konsulttina sinulla on mahdollisuus olla monessa mukana. Pääset näkemään erilaisia organisaatioita ja toimialoja, ja toivomme että nautit HR-generalistin työstä!

Esimerkkejä HR-projekteista, joita teemme:

 • Lähdemme rakentamaan HR:n käytänteitä ja toimintamalleja yhdessä asiakasyrityksen kanssa.
 • Toimimme osana isompaa HR-tiimiä HR-manager/HRBP-roolissa.
 • Kehitämme ja toimimme HR-projektipäällikköinä; esimerkiksi HR-järjestelmäprojekteissa, M&A asioiden varmistaminen yritysfuusioissa tai osaamisen kehittämisen mallintamisessa ja johtamisessa.
 • Työskentelemme myös ketterästi HR-sprinteissä yhteiskehittäen HR-teemoja, työntekijäkokemuksesta HR-strategiaan, tai työsuojeluorganisaation rakentamiseen.

Mistä tiedät, sopiiko konsultin työ Wise Consultingilla sinulle 🎢?

 • Arvostat konkretiaa – Kaikessa tekemisessä tavoittelemme vaikuttavuutta. Välillä keskitymme ison kuvan muovaamisen sijaan konkreettisiin asioihin, jotka edesauttavat strategian toteutumista.
 • Haastat rohkeasti – Työntekijämme ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Rehellisyys, avoimuus ja rohkeus vievät meitä ja tekemistämme eteenpäin.
 • Liekität liiketoimintaa ja tuot uusia avauksia – Konsulttina meiltä odotetaan astetta enemmän vaikuttavuutta ja arvoa. Tässä näemme mahdollisuuden rikkoa rajoja ja viedä muutosta ja uusia tapoja arkeen.
 • Ratkot käsillä olevaa ja katsot kokonaisuutta – Monipuolisen ammatillisen osaamisen kautta liikumme ketterästi erilaisissa yrityksissä ja vaihtelevissa rooleissa. Aina HR-interim toimeksiannoista erilaisiin lyhyempiin HR-kehitysprojekteihin.
 • Toimit aidosti osana Wise-tiimiä – Tuemme toisiamme ammatillisessa kasvussa ja rakennamme yhdessä vahvojen HR-osaajien yhteisöä.
 • Inhimillisyys on vahvuutesi – Uskomme, että menestys rakentuu sitoutuneiden ja innostuneiden ihmisten kautta, jotka käyttävät koko kapasiteettiaan muuttaakseen maailmaa.

Mitä voit odottaa meiltä ja mistä tiedät, sopiiko Wise työnantajana sinulle ✨?

Lupauksemme on, että aikasi Wisellä on urasi kehittyvintä aikaa, vaikka olisitkin jo kokenut HR-generalisti tai HR-projektipäällikkö. Tiedämme, se on paljon luvattu!

Oppimista

Lienee väistämätöntä, että substanssiosaamisesi ja näkemyksellisyytesi kasvaa roolissa, jossa teet monipuolisia HR-projekteja erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla. Olemme sitoutuneet tukemaan reflektoivaa, oppimispolkuasi ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tapoja, joilla voimme yhä paremmin ammentaa oppia toisiltamme.

Kollegiaalisuutta

Wisen ja tiimin, joka on yhdessä sitoutunut jakamaan, kehittämään ja kehittymään. Tätä odotamme myös sinulta, koska yhteisöllisyyden luo meistä jokainen. 🥰

 • Olemme mukava ja rento huippuammattilaisten joukko, joka jakaa yhteisen vision ja näkemyksen ihmis- ja bisneslähtöisestä HR:stä.
 • Vaalimme kulttuuriamme; yhdessä olemme lämminhenkinen yhteisö jyrkällä oppimiskäyrällä. Teemme töitä ammattitaidolla ja tosissamme, mutta uskomme, että töissä saa olla hauskaa.
 • Inhimillisyys ja sen luoma psykologinen turvallisuus antaa rohkeille yksilöille areenan kehittyä ja kasvaa hyvässä porukassa. Haluamme varmistaa, että aikasi Wisella on urasi kehittävintä aikaa!
 • Yrityksenä olemme kasvumatkalla, joten keskeneräisyys, nopeus ja joustavuus ovat läsnä arjessamme.

Käytännönasiat

 • Wisellä työskennellään näppärästi hybridinä ja saat itse valita, koska työskentelyäsi tukee toimistolla olo ja milloin kotitoimisto.
 • Joustava aloitus, koska etsimme ennen kaikkea oikeita henkilöitä.
 • Käytössämme on Smartumin liikunta- ja kulttuurietu.

Mikäli jaat saman intohimon, istutaan alas ja keskustellaan lisää!

Työpaikan vaihtaminen on aina iso päätös. Jotta voisimme puolin ja toisin arvioida olisimmeko toisiamme varten, laita rohkeasti hakemusta.

Paikka

Helsinki

Työsuhde

Vakituinen

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Haluatko lisätietoa tehtävästä? Voit olla yhteydessä Aada Koposeen, aada.koponen@wiseconsulting.fi

Poimintoja sinulle

Wise Paper

HR-kysely 2020 | Mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu?

Halusimme Wise Consultigilla selvittä, miten pandemia on vaikuttanut organisaatioihin, HR:n työn ja johtamisen prioriteetteihin. Mitä...
Lataa raportti
Asiakastarinat

Osaamisen kehittäminen strategiamuutoksen tukena | Case Stockmann

Viiden kuukauden Interim Talent Manager -pestin päätavoitteena oli luoda aidosti asiakaskeskeisyyttä edistävä talent management -strategia...
Lue lisää
Blogi

Yhteistoiminta osana päivittäistä työarkea

Yhteistoimintaneuvottelut resonoi suomalaisille lähes poikkeuksetta negatiiviseen sävyyn. Aina, kun ”yt” nousee esille puheessa tai tekstissä,...
Lue lisää
Wise Video

Wise Video | Matkalla kohti tavoitteellista OKR-arkea | Case Enfuce

Keskustelemme tavoitteista ja etenkin OKR tavoiteasetanta työkalusta. Tavoitteet ohjaavat tekemistämme ja luovat sekä selkeyttä että...
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Psykologinen turvallisuus vapauttaa aikaa luovuudelle ja oppimiselle!

Psykologisesti turvallisessa ympäristössä voi huoletta olla oma itsensä, esittää mielipiteitään ja ottaa vuorovaikutukseen liittyviä riskejä....
Lue lisää
Blogi

Optimoi oppiminen – luo ketterät oppimista tukevat käytännöt ja rakenteet

Koska sinä viimeksi opit jotain uutta? Mitä sinun tulisi muistaa, kun lähdet suunnittelemaan oppimista tukevia...
Lue lisää
Blogi

Työnantajakuvaan liittyvät termistöt, argh mikä suo! Let’s demystify! 

Ota haltuun työnantajakuvaan liittyvä termistö. Tässä kirjoituksessa pureudumme mitä nämä termit oikeastaan tarkoittavat. Toiselle se...
Lue lisää
Tapahtumat

Webinaari 8.4.2021 | #highimpactHR | osa 1

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme vahvasti kasvussa olevan Silo.AI:n...
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 22.4.2021 | #highimpactHR | osa 2

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Nyt me haluamme jakaa tässä kaksiosaisessa webinaarisarjassa...
Ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.