Wake up with Wise | HR muutoskykyisen organisaation ajurina

LIVETAPAHTUMA | Torstaina 22.8.2024 klo 8:30-10:30 (11:00) | Kulttuuritalo, Sturenkatu 4 Helsinki

"Vaikuttava HR haastaa ja kyseenalaistaa jatkuvasti omaa toimintaansa."

 

Muutoksen keskellä HR:n on osattava tunnistaa mikä on organisaation maturiteetti ja valmius tehdä asioita, jotka tukevat yritystä muutosmatkalla. HR:llä tulee olla kyky mukautua organisaation tarpeisiin tässä hetkessä eikä viedä vain läpi omia tavoitteita.

 

Pureudumme siihen, miten johdat ja vaikutat keskellä muutosta sekä miten rakennat skaalautuvan HR-toiminnon, joka aidosti tukee yrityksen tarpeita.

 

Organisaation rakenteet ovat jatkuvassa evoluutiossa ja tarvittava osaaminen on tunnistettava sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä. Miten rakennat struktuureja ja prosesseja, jotka ovat riittävän joustavia tukemaan organisaatiota jatkuvassa muutoksessa.

 

Tulemme keskustelemaan aiheesta kahden erilaisen case -esimerkin kautta:

  • Scale-up yritys | kun on aika nousta seuraavalle tasolle kasvumatkalla ja skaalata liiketoimintaa
  • Vakiintunut brändiyritys | miten uudistat vakiintunutta liiketoimintamallia

 

Lavalle nousee Heidi Öller (Global VP HR, Peak Performance). Heidi on pitkänlinjan HR-ammattilainen ja johtaja, joka on ollut mukana rakentamassa erilaisia HR-toimintoja monella eri toimialalla, kehittänyt organisaatioita ja identifioinut tarvittavaa osaamista liiketoiminnasta käsin. Tavoitteena aina skaalautuva organisaatio, joka pystyy muuttumaan vauhdissakin.  

Miten pääsen mukaan?

Kokoonnumme torstaina 22.8. klo 8:30–10:30 (11:00), Kulttuuritalon Alvar-auditorioon (Sturenkatu 4, Helsinki). Ovet aukeavat klo 8:30 ja aamun virallinen osuus alkaa klo 9:00.

Tapahtuma järjestetään vain livenä.

Paikkoja on rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat! Huomioithan että, ilmoittautuminen on sitova 😊. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Ilmoittaudu tästä