HR-konsultti avuksesi

Sadan HR-konsultin asiantuntemus käytössäsi

 

Muutos, kartoitus, suunnittelu, kehittäminen, osaaminen, inhouse-rekrytointi, työnantajamielikuva, äkillinen tilapäinen tarve tai määräaikainen HR-projekti – me löydämme sinulle näkemyksellisen osaajan, joka saa asiat myös elämään arjessa.

 

Me olemme HR-asioiden huippuosaajia, joten asiakkaanamme sinulla on lupa odottaa laatua ja tuloksia. Verkostoomme kuuluvilla HR-konsulteilla on kaikilla oma erityisosaamisalansa, joka pohjaa poikkeuksetta samaan ohjenuoraan: People first!

Yrityksesi tärkein voimavara on työntekijöiden osaaminen, kehitysmahdollisuudet ja hyvinvointi. Me ymmärrämme liiketoimintatavoitteiden merkityksen ja tiedämme, kuinka tuloksia kohti voi kulkea ihminen etusijalla.

Milloin HR-konsultti on viisas valinta?

HR-konsultti on viisas valinta tilanteissa, joissa yrityksesi kaipaa väliaikaista, kokenutta HR‑osaajaa.

Räätälöimme toimeksiannot aina tarpeiden mukaan, mutta tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi HR-strategian luominen tai kirkastaminen, employer branding -työ, osaamisen johtaminen ja kehittäminen, HR-prosessin hionta sekä HR‑järjestelmien kartoitus ja niiden käyttöönotto.

HR-konsultti on hyvä ratkaisu myös tilanteissa, joissa rekrytointi ei kannata: tarvitset tiimiisi osaamista vaikkapa vain puoleksi vuodeksi tai tiedät lähitulevaisuuden tuovan mukanaan toisenlaisia osaamistarpeita.

Sinä tunnet tavoitteesi ja me osaamme auttaa sinua määrittelemään parhaan ratkaisun. Yhdessä tehdyn määrittelyn jälkeen etsimme sinulle laajasta Wise-verkostostamme juuri sen oikean, tehtävään ja työkulttuuriin sopivan HR-konsultin.

psykologinen turvallisuus

Miksi Wise Consulting on viisas valinta?

HR-työ on erikoisalamme ja intohimomme. Haluamme aidosti olla yrityksesi kumppani ja auttaa sinua kehittämään ihmiskeskeisiä HR-toimintoja. Sydämemme sykkii kasvulle sen kaikissa merkityksissä!

Ketteryys, käytännönläheisyys ja tuloksellisuus ovat erottamaton osa toimintatapaamme. HR-asioissa perusta on oltava kunnossa, sen päälle on hyvä tehdä High Impact HR -työtä: kehittää tekemistä nykytilasta ja liiketoiminnan tavoitteista käsin. Ennakoivat, proaktiiviset ja ketterät käytännöt tukevat yrityksesi strategista suuntaa.

Olemme ylpeitä laajasta osaamisestamme, laadukkaista prosesseistamme ja ainutlaatuisesta verkostostamme.

Verkostomme HR-asiantuntijoilla on sekä eritys- että poikkitieteellistä osaamista ja kokemusta niin kasvuyrityksistä kuin kansainvälisistä organisaatioista. Löydämme osaajan myös erityisiin ja vaativiin tarpeisiin.

Wisen HR-konsultit tuovat yritykseesi tietotaitoa, kokemusta ja näkemystä. Suunnittelun ohella HR-konsulttimme käärivät hihansa ja saavat sovitut asiat näkymään arjessa. Pelkän dokumenttivuoren sijaan yrityksesi saa jaettua osaamista, vauhtia sovitun edistymiseen ja näkemystä tulevaisuuden prioriteeteista.

HR-konsulteillamme ja sen myötä yritykselläsi on aina tukenaan koko Wise‑verkoston tietotaito.

Interim-HR vai HR-projekti?

Onko edessäsi tilanne, johon HR-konsultti saattaisi tuoda lisäarvoa? Pohditko interim‑HR‑osaajan tai HR-projektin välillä?

Me autamme sinua valitsemaan tilanteeseesi sopivimman ratkaisun, konkretisoimaan tavoitteita parhaiten tukevan osaamisprofiilin ja löytämään juuri sen oikean tyypin.

Interim-HR

Wise-verkoston osaajat ovat markkinoiden osaavin ja laajin HR-konsulttien joukko. Interim‑HR tuo mukanaan avun arkeen ja eteenpäin vievää ajattelua. Interim-toimeksianto on usein HR-projektia pitkäaikaisempi, mutta luonnollisesti räätälöimme kokonaisuuden sekä keston, kattavuuden että vaatimusten osalta. Pohditaan paras ratkaisu yhdessä!

shutterstock_1174071952-2048x1365

HR-projekti

Wise-verkoston osaajat ovat markkinoiden osaavin ja laajin HR-konsulttien joukko. Meillä on kokemusta niin HR-strategiatyöstä, HR-kartoituksista, inhouse-rekrytoinnista, kehityshankkeista, työnantajamielikuvan kirkastamisesta kuin muutosjohtamisesta. Näkemyksen lisäksi tuomme pöytään konkretiaa: muutosten on aina toimittava myös käytännössä. Räätälöidään yhdessä paras HR-projektimallli!

shutterstock_1481267993-2048x1367

Haluaisitko kuulla lisää HR-palveluistamme?

Täytä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Poimintoja sinulle

Wise Paper

HR-kysely 2020 | Mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu?

Halusimme Wise Consultigilla selvittä, miten pandemia on vaikuttanut organisaatioihin, HR:n työn ja johtamisen prioriteetteihin. Mitä...
Lataa raportti
Asiakastarinat

Osaamisen kehittäminen strategiamuutoksen tukena | Case Stockmann

Viiden kuukauden Interim Talent Manager -pestin päätavoitteena oli luoda aidosti asiakaskeskeisyyttä edistävä talent management -strategia...
Lue lisää
Blogi

Yhteistoiminta osana päivittäistä työarkea

Yhteistoimintaneuvottelut resonoi suomalaisille lähes poikkeuksetta negatiiviseen sävyyn. Aina, kun ”yt” nousee esille puheessa tai tekstissä,...
Lue lisää
Wise Video

Wise Video | Matkalla kohti tavoitteellista OKR-arkea | Case Enfuce

Keskustelemme tavoitteista ja etenkin OKR tavoiteasetanta työkalusta. Tavoitteet ohjaavat tekemistämme ja luovat sekä selkeyttä että...
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Psykologinen turvallisuus vapauttaa aikaa luovuudelle ja oppimiselle!

Psykologisesti turvallisessa ympäristössä voi huoletta olla oma itsensä, esittää mielipiteitään ja ottaa vuorovaikutukseen liittyviä riskejä....
Lue lisää
Blogi

Optimoi oppiminen – luo ketterät oppimista tukevat käytännöt ja rakenteet

Koska sinä viimeksi opit jotain uutta? Mitä sinun tulisi muistaa, kun lähdet suunnittelemaan oppimista tukevia...
Lue lisää
Blogi

Työnantajakuvaan liittyvät termistöt, argh mikä suo! Let’s demystify! 

Ota haltuun työnantajakuvaan liittyvä termistö. Tässä kirjoituksessa pureudumme mitä nämä termit oikeastaan tarkoittavat. Toiselle se...
Lue lisää
Tapahtumat

Webinaari 8.4.2021 | #highimpactHR | osa 1

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme vahvasti kasvussa olevan Silo.AI:n...
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 22.4.2021 | #highimpactHR | osa 2

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Nyt me haluamme jakaa tässä kaksiosaisessa webinaarisarjassa...
Ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.