Interim-HR

top-left
top-right
bottom-right

Interim-HR

Tarjoamme markkinoiden parhaimman ja kattavimman HR-interim ratkaisun. Wise-konsultin mukana tulee koko Wise-verkoston osaaminen, mikä luo parhaimmat edellytykset sinun tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Meiltä löytyy apu lyhyemmän tai pidemmän ajanjakson tarpeisiin. Lähtökohtana on aina sinun toiveesi ja tarpeesi. Kun valitset meiltä HR-konsultin avuksesi voit aina olla varma siitä, että saat osaamista, jota tarvitset tällä hetkellä, eteenpäin vievää ajattelua ja näkemyksellisyyttä, sekä todennäköisesti kaupan päälle vielä vähän enemmän.

Meillä on kokemusta jokaiselta HR:n osa-alueelta ja koko työsuhteen elinkaaren matkalta. HR-konsulteillamme on monen vuoden kokemus, niin strategisesta kuin operatiivisesta HR-työstä, organisaatioiden kehittämisestä sekä johtamisesta. He ovat toimineet eri rooleissa ja monella toimialalla. Meillä on kokemusta suomalaisista, pohjoismaalaisista ja kansainvälisistä yrityksistä, niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta.

Interim-HR on joustava palvelu, kun tarvitsette väliaikaista ratkaisua henkilöstöjohtamisen kentälle; odottaessanne rekrytointipäätöstä, etsiessänne vanhempainvapaasijaista, tai muutostilanteessa, kun ette vielä tiedä millaista osaamista tarvitsette esim. vuoden kuluttua. Ulkopuolisen silmät mahdollistavat myös sen, että joku näkee asiat objektiivisin silmin muutoksen keskellä.

Vai oletteko yrityksenä sellaisessa vaiheessa, ettei kukaan vastaa HR:stä kokonaisuutena tai teillä ei ole vielä tarvetta kokoaikaiselle HR-henkilölle? Kaipaatteko apua HR-funktion rakentamisessa tai haluatte saada HR:n (lakisääteiset) perusasiat kuntoon? Me voimme ottaa vastuun HR-toiminnastanne kokonaan tai osittain.

Milloin HR-konsultti on sinulle oiva ratkaisu?

  • HR-kaipaa tukea ja osaavaa lisävoimaa tiimiinsä
  • Pienempi yritys, jolla ei ole omaa HR:ää
  • Erilaisissa muutostilanteissa
  • Tarvitset spesifiä asiantuntijaosaamista
  • HR-projektin implementointi
  • Vanhempainvapaa, virkavapaa & sairasloma sijaisuus
hanna_s

Haluaisitko kuulla lisää Interim-HR ratkaisusta?

Poimintoja sinulle

Blogi

Mitkä ovat ketterän HR:n hyödyt?

Muuttuvassa maailmassa vain responsiiviset organisaatiot menestyvät – eli ne, jotka jatkuvasti pystyvät adaptoitumaan muuttuviin markkinatilanteisiin, asiakastarpeisiin ja ostokäyttäytymisen muutoksiin.
Lue lisää
Blogi

Onko sinun organisaatiossasi nämä HR:n perusasiat kunnossa?

Yrityksen henkilöstömäärän kasvaessa henkilöstöhallinnon ja -johtamisen eli HR:n rakenteet, selkeästi määritellyt käytännöt, prosessit sekä vastuut...
Lue lisää
Blogi

Kun kartoituksesta tuli kirosana

Välillä tuntuu, että ”kartoitus”-sanasta on tullut melkein kirosana – emmekö vain voi lähteä tekemään? Ja...
Lue lisää
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten hyödyntää intuitiota (työ)elämässä?

Tiesitkö, että intuitio on ihmisen ensisijainen ja luonnollinen tapa ajatella? Elämme maailmassa, jossa ihannoimme ja...
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten johtaa millenniaaleja?

Milleniaaleista ja miten heitä tulisi johtaa on puhuttu jo tovi, aihe loistaa edelleen ajankohtaisuudellaan. Tämä...
Kuuntele tästä
Wise Paper

Wise Paper | Oikeilla argumenteilla nostat HR-asiat yrityksesi tärkeysjärjestyksen kärkeen

Henkilöstöasiat liittyvät oleellisesti yrityksen kannattavuuteen. Työntekijöiden sitoutuneisuus parantaa yrityksen tulosta keskimäärin 8,6 %. Työntekijöiden sitouttaminen...
Lue lisää
Wise Paper

Wise Paper | HR-kartoituksella varmistat, että HR keskittyy oikeisiin asioihin

Fokusoiko HR oikeisiin asioihin? Nyky- ja tavoitetilan hahmottaminen voi tuntua turhanpäiväseltä ja halu päästä tekemään...
Lue lisää
Wise Paper

Wise Paper | 4 askelta kohti itseohjautuvampaa organisoitumista eli yhdessäohjautuvuutta

Itseohjautuvuuden avulla on mahdollista saavuttaa merkittävää kilpailuetua – motivoituneempia työntekijöitä, tyytyväisempiä asiakkaita sekä kustannussäästöjä.
Lue lisää
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Tulevaisuuden työelämän avaintaito on tunneäly

Tunneäly on noussut yhdeksi työelämän tärkeimmistä taidoista. Mitä merkitystä on tunnetaidoilla ihmisten ja työyhteisöjen johtamisessa?...
Kuuntele tästä

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.