Uravalmennuksella 4 hyötyä teiden erotessa – molemmista osapuolista voittajia

21 helmikuun 2020

top-left
top-right
bottom-right

Opi ja inspiroidu | Uravalmennuksella 4 hyötyä teiden erotessa – molemmista osapuolista voittajia

Muutos organisaatiossa voi olla raskas oli tilanne mikä tahansa. Kyse voi olla töiden vähyydestä, organisaation uudistamisesta tai toisinaan henkilökohtaisista sopimuksista. Yhä useammat organisaatiot tarjoavat nykyään luonnollisena osana henkilöstöpolitiikkaansa outplacementia, jota kutsutaan myös uravalmennukseksi. Ammattimainen outplacement-tuki vahvistaa työnantajan asemaa, tuo turvallisuuden tunnetta työntekijöille ja antaa työntekijöille oikeat edellytykset ottaa uusia askeleita urallaan. Syntyy tilanne, jossa kaikki voittavat!

Tässä on neljä syytä siihen, miksi uravalmennus on hyvä sijoitus:

 • Osoittaa, että yritys ottaa vastuuta
  Tarjoamalla uravalmennusta osana henkilöstöpolitiikkaa yritys osoittaa organisaatiolleen, että se huolehtii henkilöstöstään sekä palkkauksen että irtisanomisen yhteydessä. Se luo luottamusta ja turvallisuuden tunnetta.
 • Työntekijälähettiläitä 
  Hyvällä lopetuksella on mahdollista saada työntekijälähettiläitäYrityksen työnantajabrändi vahvistuu houkuttelevilla arvoilla, mikä on tärkeää oikeanlaisten työntekijöiden houkutteluun ja yrityksessä pitämisen kannalta.
 • Työkalupakki
  Työnantajana voit olla rauhallisin mielin, sillä tiedät työntekijöiden saavan apua kaikkeen aina CV:n läpikäynnistä haastatteluharjoituksiin, ja sinä voit keskittyä jäljelle jääneeseen toimintaan. Pätevät valmentajat auttavat ja tukevat työntekijöitä löytämään vahvuutensa ja seuraavan haasteensa.
 • Nopeammin uuteen työhön
  Uravalmennus auttaa työntekijöitä etenemään nopeammin urallaan. Sen ansiosta yritys pystyy säilyttämään tehokkuuden, tavoitteet ja myönteisen ilmapiirin.

Outplacement -palvelumme on suunnattu organisaatiosta lähteville työntekijöille tukemaan uuden työn ja suunnan löytämistä. Lue tästä lisää Outplacement -palvelustamme.

hanna_s

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Poimintoja sinulle

Blogi

Mitkä ovat ketterän HR:n hyödyt?

Muuttuvassa maailmassa vain responsiiviset organisaatiot menestyvät – eli ne, jotka jatkuvasti pystyvät adaptoitumaan muuttuviin markkinatilanteisiin, asiakastarpeisiin ja ostokäyttäytymisen muutoksiin.
Lue lisää
Blogi

Onko sinun organisaatiossasi nämä HR:n perusasiat kunnossa?

Yrityksen henkilöstömäärän kasvaessa henkilöstöhallinnon ja -johtamisen eli HR:n rakenteet, selkeästi määritellyt käytännöt, prosessit sekä vastuut...
Lue lisää
Blogi

Kun kartoituksesta tuli kirosana

Välillä tuntuu, että ”kartoitus”-sanasta on tullut melkein kirosana – emmekö vain voi lähteä tekemään? Ja...
Lue lisää
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten hyödyntää intuitiota (työ)elämässä?

Tiesitkö, että intuitio on ihmisen ensisijainen ja luonnollinen tapa ajatella? Elämme maailmassa, jossa ihannoimme ja...
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten johtaa millenniaaleja?

Milleniaaleista ja miten heitä tulisi johtaa on puhuttu jo tovi, aihe loistaa edelleen ajankohtaisuudellaan. Tämä...
Kuuntele tästä
Wise Paper

Wise Paper | Oikeilla argumenteilla nostat HR-asiat yrityksesi tärkeysjärjestyksen kärkeen

Henkilöstöasiat liittyvät oleellisesti yrityksen kannattavuuteen. Työntekijöiden sitoutuneisuus parantaa yrityksen tulosta keskimäärin 8,6 %. Työntekijöiden sitouttaminen...
Lue lisää
Wise Paper

Wise Paper | HR-kartoituksella varmistat, että HR keskittyy oikeisiin asioihin

Fokusoiko HR oikeisiin asioihin? Nyky- ja tavoitetilan hahmottaminen voi tuntua turhanpäiväseltä ja halu päästä tekemään...
Lue lisää
Wise Paper

Wise Paper | 4 askelta kohti itseohjautuvampaa organisoitumista eli yhdessäohjautuvuutta

Itseohjautuvuuden avulla on mahdollista saavuttaa merkittävää kilpailuetua – motivoituneempia työntekijöitä, tyytyväisempiä asiakkaita sekä kustannussäästöjä.
Lue lisää
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Tulevaisuuden työelämän avaintaito on tunneäly

Tunneäly on noussut yhdeksi työelämän tärkeimmistä taidoista. Mitä merkitystä on tunnetaidoilla ihmisten ja työyhteisöjen johtamisessa?...
Kuuntele tästä

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.