Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Blogi

Yhteistoiminta osana päivittäistä työarkea

Yhteistoimintamenettelyn merkitys korostuu usein työelämän muutostilanteissa. Yhteistoiminta ja yhteistoimintaneuvottelut resonoi suomalaisille lähes poikkeuksetta negatiiviseen sävyyn. Aina, kun ”yt” nousee esille puheessa tai tekstissä, reaktio on, että jokin on todella pielessä. Onko mahdollista kokea yhteistoiminta myönteisenä asiana?
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari 20.8 | Miten rakennetaan uskoa tulevaisuuteen koetun myrskyn jälkeen?

Syksy tuo tullessaan uudenlaisen paluun vanhaan arkeen. Mitä on tärkeä ottaa huomioon nyt, kun palataan takaisin toimistolle ja kasvotusten tehtävään yhteistyöhön? Miten luoda varmuutta ja selkeyttä epävarmuuden keskellä? Tulemme keskustelemaan johtamisen ja HR:n näkökulmasta, miten ottaa mukaan koronakriisin opit?
Ilmoittaudu mukaan
Blogi

Avoin viestintä on johtajan tehtävä

Tunnemme arjen kiireiden keskellä joskus yllättävänkin vähän toisiamme ihmisinä. Saatamme kuvitella, ettei sillä ole merkitystä. Mutta sillä on, ehkä enemmän kuin arvaammekaan. Kun tunnemme toisiamme, me sitoudumme yhteiseen tehtävään. Simple!
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | HR + viestintä = se miten ja mitä johto viestii ei aina ole, mitä muut kuulevat

Haastavat ja uudet ajat vaativat selkeää ja johdonmukaista viestintää. Työnantajan tulisi viestiä selkeästi, luoda turvaa ja toivoa sekä selkeää suuntaa. Webinaarin aikana tulemme johdattelemaan sinut käytännönläheisten työkalujen avulla siihen, miten viestit onnistuneesti muutostilanteessa.
Lataa webinaaritallenne
Blogi

HR istu ratin taakse ja ota ohjaat käsiisi – havainnoi, reagoi ja ole mukana matkassa!

Millaista on työskennellä HR:n parissa Covid19 -maailmassa? Siihen on varmasti yhtä monta vastausta ja kokemusta kuin HR-ammattilaistakin. Kun katsomme eteenpäin - mitä tästä tilanteesta on tärkeä ottaa mukaan HR-työhön?
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | Esihenkilön energiatankkaus

Fokus ja energia tässä ja nyt – mistä energiaa tekemiseen, kun epävarmuuden tuulet jatkavat puhaltamistaan eikä selvää suuntaa välttämättä ole. Mistä löytyy päivittäinen tekemisen ilo, suunta ja energia itselle, mutta myös koko tiimille?
Lataa webinaaritallenne
Wise Paper

Wise Paper | Työntekijöiden lomautus koronaviruksen seurauksena. Ota laki ja yrityksesi arvot huomioon.

Tässä oppaassa saat vinkkejä, miten lomautus hoidetaan niin, että se on sekä laillisesti oikein, että huomioi teidän ihmisenne ja kulttuurinne.
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | Suuntaa katse eteenpäin: miten luot kilpailukykyä muuttuvassa työelämässä?

Koronakevät on mahdollistanut sen, että pystymme näkemään organisaation uudessa valossa ja ymmärtämään yrityksen tulevaisuuden näkymät paremmin. Miten hyödyntää koronakriisin oppeja, kun on organisaation uudelleen "virittämisen" aika?
Lataa webinaaritallenne

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.