Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Blogi

Strateginen henkilöstösuunnittelu on avain työnantajakuvatyöhön

Strateginen henkilöstösuunnittelu tekee tulevaisuuden osaajatarpeet näkyväksi. Tiedetään, millaista työvoimaa yritykseen tarvitaan, lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. 
Lue lisää
Wise Paper

HR-kysely 2020 | Mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu?

Halusimme Wise Consultigilla selvittä, miten pandemia on vaikuttanut organisaatioihin, HR:n työn ja johtamisen prioriteetteihin. Mitä on agendalla nyt ja mikä on keskeistä tulevaisuudessa? Tutustu havaintoihimme siitä mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu.
Lataa raportti
Blogi

Työnantajakuvaan liittyvät termistöt, argh mikä suo! Let’s demystify! 

Ota haltuun työnantajakuvaan liittyvä termistö. Tässä kirjoituksessa pureudumme mitä nämä termit oikeastaan tarkoittavat. Toiselle se on työnantajalupauksen määritystä ja brändi-ilmettä, toiselle yritysvideot ja kivat uratarinat, toiselle rekrykamppis sosiaalisessa mediassa ja sen mittaaminen.
Lue lisää
Wise Video

Wise Video | Oppiva organisaatio – mahdollista syväluotaava oppiminen

Tässä Wise Videossa keskustelemme oppimisen mahdollistamisesta organisaatiokontekstissa ja ajattelua muokkaavasta oppimisesta. Saat mukaasi kaksi konkreettista työkalua, jotka auttavat reflektoimaan, sanoittamaan ja syventämään oppimista.
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Optimoi oppiminen – luo ketterät oppimista tukevat käytännöt ja rakenteet

Koska sinä viimeksi opit jotain uutta? Mitä sinun tulisi muistaa, kun lähdet suunnittelemaan oppimista tukevia käytäntöjä ja rakenteita omaan tiimiisi tai organisaatioosi.
Lue lisää
Blogi

Psykologinen turvallisuus vapauttaa aikaa luovuudelle ja oppimiselle!

Psykologisesti turvallisessa ympäristössä voi huoletta olla oma itsensä, esittää mielipiteitään ja ottaa vuorovaikutukseen liittyviä riskejä. Se on hedelmällinen maaperä oppimiselle ja luovuudelle. Miten psykologista turvallisuutta voidaan luoda ja ruokkia organisaatiossa?
Lue lisää
Blogi

HR-kyselyn keskeiset havainnot | Selvitimme mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu!

Tutustu HR-kyselymme keskeisiin havantoihin siitä, miten pandemia on vaikuttanut organisaatioihin ja HR työn prioriteetteihin. Mitä on agendalla nyt ja mikä on keskeistä tulevaisuudessa?
Lue lisää
Wise Video

Wise Video | Matkalla kohti tavoitteellista OKR-arkea | Case Enfuce

Keskustelemme tavoitteista ja etenkin OKR tavoiteasetanta työkalusta. Tavoitteet ohjaavat tekemistämme ja luovat sekä selkeyttä että suuntaa. Moni kokee tavoitteiden asettamisen ja toteuttamisen haastavana. Lataa Wise Video ja kuule Enfucen keväällä aloitetusta OKR-matkasta.
Lataa webinaaritallenne

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.