Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Asiakastarinat

Case Kaiku | Yritysfuusio synnytti tarpeen HR-toiminnolle – Työntekijämatkan määrittely toi kaikkien äänen kuuluviin ja auttoi löytämään kehitystyön fokuksen

Yritysfuusio synnytti tarpeen rakentaa HR-toiminto ja tarkentaa HR-rooleja. Yksi tärkeimmistä työkaluista oli työntekijämatkan määrittely.
Lue lisää!
Blogi

Timanttinen työntekijäkokemuksen kehittäminen vaatii osallistamista

Kuinka paljon kehität työntekijäkokemusta yhdessä työtekijöidenne kanssa? Työntekijäkokemuksen kehittämisessä on tärkeää ymmärtää, että kokemukset ovat yksilöllisiä.
Lue lisää!
Wise Paper

Employee Journey -pohja työntekijäkokemuksen kehittämisen tueksi

Wise Consultingin Employee Journey -pohja auttaa sinua kuvaamaan työntekijämatkan vaiheet työntekijän näkökulmasta.
Lataa pohja!
Blogi

10 askelta – näin onnistut HR-järjestelmän valinnassa ja käyttöönotossa 

Oikein valitun HR-järjestelmän ROI näkyy yrityksen arjessa rahan ja ajan säästönä. Hyvin tehty vaatimusmäärittely on haluttujen strategisten tavoitteiden saavuttamisen edellytys. 
Lue lisää!
Asiakastarinat

Case Kaito | Inhouse-rekrytointikumppanuus oli tuloksia ja näkemyksiä – ”Yritys ei ole kasvuyritys, jos rekrytointi ei vedä”

Inhouse-rekrytointikumppanuus näkyy rekrytointituloksissa ja HR-kehitystyössä. Inhouse-rekrytoinnissa lopullinen päätösvalta on aina asiakkaalla. Hienoimmatkin prosessit valuvat hiekkaan ilman molemmin puoleista sitoutumista.
Lue lisää!
Blogi

Muista nämä muutosten myllerryksessä!

Muutokset ovat läsnä erityisesti kasvuyrityksien arjessa. Miten henkilöstöä voi tukea jatkuvassa muutoksessa ja miten muutokseen voidaan suhtautua eri tavalla?
Lue lisää!
Blogi

HR-sprintti on ketterä tapa helpottaa yrityksen arkea konkreettisesti

HR-sprintti on sykleissä tehtävää, tarkasti fokusoitua HR-työn kehittämistä, jossa syntyy konkreettisia tuloksia ja lisäymmärrystä jatkossa tehtävien valintojen tueksi.
Lue lisää!
Tapahtumat

Täynnä | Wake up with Wise | Luo timanttinen työntekijäkokemus!

Kuinka tuoda työntekijän kokemus onnistumisesta keskiöön suunnitelmia tehdessä? Pääset harjoittelemaan Experience Mapping -työkalun hyödyntämistä pienryhmissä ja kuulet asiakkaidemme esimerkkejä sen käytöstä elävässä elämässä.
Ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.