Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari 13.5 | Suuntaa katse eteenpäin: miten luot kilpailukykyä muuttuvassa työelämässä?

Koronakevät on mahdollistanut sen, että pystymme näkemään organisaation uudessa valossa ja ymmärtämään yrityksen tulevaisuuden näkymät paremmin. Miten hyödyntää koronakriisin oppeja, kun on organisaation uudelleen "virittämisen" aika?
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Avoin viestintä on johtajan tehtävä

Tunnemme arjen kiireiden keskellä joskus yllättävänkin vähän toisiamme ihmisinä. Saatamme kuvitella, ettei sillä ole merkitystä. Mutta sillä on, ehkä enemmän kuin arvaammekaan. Kun tunnemme toisiamme, me sitoudumme yhteiseen tehtävään. Simple!
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | HR + viestintä = se miten ja mitä johto viestii ei aina ole, mitä muut kuulevat

Haastavat ja uudet ajat vaativat selkeää ja johdonmukaista viestintää. Työnantajan tulisi viestiä selkeästi, luoda turvaa ja toivoa sekä selkeää suuntaa. Webinaarin aikana tulemme johdattelemaan sinut käytännönläheisten työkalujen avulla siihen, miten viestit onnistuneesti muutostilanteessa.
Lataa webinaaritallenne
Blogi

HR istu ratin taakse ja ota ohjaat käsiisi – havainnoi, reagoi ja ole mukana matkassa!

Millaista on työskennellä HR:n parissa Covid19 -maailmassa? Siihen on varmasti yhtä monta vastausta ja kokemusta kuin HR-ammattilaistakin. Kun katsomme eteenpäin - mitä tästä tilanteesta on tärkeä ottaa mukaan HR-työhön?
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | Esihenkilön energiatankkaus

Fokus ja energia tässä ja nyt – mistä energiaa tekemiseen, kun epävarmuuden tuulet jatkavat puhaltamistaan eikä selvää suuntaa välttämättä ole. Mistä löytyy päivittäinen tekemisen ilo, suunta ja energia itselle, mutta myös koko tiimille?
Lataa webinaaritallenne
Wise Paper

Wise Paper | Työntekijöiden lomautus koronaviruksen seurauksena. Ota laki ja yrityksesi arvot huomioon.

Tässä oppaassa saat vinkkejä, miten lomautus hoidetaan niin, että se on sekä laillisesti oikein, että huomioi teidän ihmisenne ja kulttuurinne. Lomautus ei ole kenellekään lystikästä, mutta vaikeankin tilanteen voi hoitaa hyvin, jotta se turvaa liiketoimintanne, että yhteishenkenne.
Lue lisää
Blogi

Työntekijän lomauttaminen

Mitä lakisääteisiä asioita on otettava huomioon ja millaisia joustoja työmarkkinajärjestöt ovat ehdottaneet lomautusprosessiin koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa?
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | HR:n fokus ja rooli tänään, unohtamatta huomista

Mikä on HR:n vaikuttamistyö ja rooli, kun yritys, sen ydin sekä johto ajautuu muutosten tuulten puhaltaessa suoraan kohti hirmumyrskyä? Nyt globaalin muutospuhurin puhallettua ollaan siellä todella - myrskyn silmässä. Mihin HR:n tulisi nyt suunnata katseensa, jotta hahmotamme sekä horisontin että läheiset karikot?
Lataa webinaaritallenne

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.