Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Tapahtumat

Webinaari 22.4.2021 | #highimpactHR | osa 2

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Nyt me haluamme jakaa tässä kaksiosaisessa webinaarisarjassa oppeja ja oivalluksia siitä, miltä vaikuttava HR-työ näyttäytyy kahdessa hyvin erilaisessa organisaatiossa. Tässä toisessa jaksossa saamme vieraaksi Jennifer Paatelaisen, joka vastaa Nordic HR:stä Unileverillä.
Ilmoittaudu mukaan
Asiakastarinat

Osaamisen kehittäminen strategiamuutoksen tukena | Case Stockmann

Viiden kuukauden Interim Talent Manager -pestin päätavoitteena oli luoda aidosti asiakaskeskeisyyttä edistävä talent management -strategia ja saada vedettyä siitä punainen lanka arkeen.
Lue lisää
Tapahtumat

Mittaamalla vaikuttavaa työnantajakuvatyötä | Case L&T

Tule mukaan webinaariin, josta saat tietoa ja vinkkejä työnantajakuvatyön kehittämiseen. Vierailevaksi tähdeksi saamme Ulla Marjoniemen, joka tulee kertomaan minkälaisen matkan he ovat Lassila & Tikanojalla kulkeneet vaikuttavan Employer Branding työn rakentamiseksi.
Ilmoittaudu mukaan
Wise Video

Wise Video | #highimpactHR | osa 1

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Tässä Wise Videossa tutustumme vahvasti kasvussa olevan Silo.AI:n Head of People Ops:in Tuuli Suomisen ajatuksiin vaikuttavasta HR-työstä.
Lataa webinaaritallenne
Wise Video

Wise Video | Oppiva organisaatio – mahdollista syväluotaava oppiminen

Tässä Wise Videossa keskustelemme oppimisen mahdollistamisesta organisaatiokontekstissa ja ajattelua muokkaavasta oppimisesta. Saat mukaasi kaksi konkreettista työkalua, jotka auttavat reflektoimaan, sanoittamaan ja syventämään oppimista.
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Strateginen henkilöstösuunnittelu on avain työnantajakuvatyöhön

Strateginen henkilöstösuunnittelu tekee tulevaisuuden osaajatarpeet näkyväksi. Tiedetään, millaista työvoimaa yritykseen tarvitaan, lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. 
Lue lisää
Tapahtumat

Webinaari 8.4.2021 | #highimpactHR | osa 1

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme vahvasti kasvussa olevan Silo.AI:n Head of People Ops:in Tuuli Suomisen ajatuksiin vaikuttavasta HR-työstä.
Ilmoittaudu mukaan
Wise Paper

HR-kysely 2020 | Mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu?

Halusimme Wise Consultigilla selvittä, miten pandemia on vaikuttanut organisaatioihin, HR:n työn ja johtamisen prioriteetteihin. Mitä on agendalla nyt ja mikä on keskeistä tulevaisuudessa? Tutustu havaintoihimme siitä mitä Suomen ja Ruotsin HR-kentälle kuuluu.
Lataa raportti

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.