Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | Esihenkilön energiatankkaus

Fokus ja energia tässä ja nyt – mistä energiaa tekemiseen, kun epävarmuuden tuulet jatkavat puhaltamistaan eikä selvää suuntaa välttämättä ole. Mistä löytyy päivittäinen tekemisen ilo, suunta ja energia itselle, mutta myös koko tiimille?
Lataa webinaaritallenne
Wise Paper

Wise Paper | Työntekijöiden lomautus koronaviruksen seurauksena. Ota laki ja yrityksesi arvot huomioon.

Tässä oppaassa saat vinkkejä, miten lomautus hoidetaan niin, että se on sekä laillisesti oikein, että huomioi teidän ihmisenne ja kulttuurinne. Lomautus ei ole kenellekään lystikästä, mutta vaikeankin tilanteen voi hoitaa hyvin, jotta se turvaa liiketoimintanne, että yhteishenkenne.
Lue lisää
Blogi

Työntekijän lomauttaminen

Mitä lakisääteisiä asioita on otettava huomioon ja millaisia joustoja työmarkkinajärjestöt ovat ehdottaneet lomautusprosessiin koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa?
Lue lisää
Asiakastarinat

Case | Peab

Peab tarvitsi valmennusapua ja lisäresurssia työntekijäkyselyn tulosten purkamiseen. Kävimme tulokset läpi yhdessä sekä johtoryhmän että esimiesten kanssa ja antoi tarvittavaa tukea tiiminvetäjille tulosten purkutilaisuuksissa. Tulosten läpikäynnin jälkeen toteutimme laajemman HR-auditin, jonka tarkoituksena oli määritellä yrityksen strategiaa tukeva HR:n kehitysprojekti
Lue lisää
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | HR:n fokus ja rooli tänään, unohtamatta huomista

Mikä on HR:n vaikuttamistyö ja rooli, kun yritys, sen ydin sekä johto ajautuu muutosten tuulten puhaltaessa suoraan kohti hirmumyrskyä? Nyt globaalin muutospuhurin puhallettua ollaan siellä todella - myrskyn silmässä. Mihin HR:n tulisi nyt suunnata katseensa, jotta hahmotamme sekä horisontin että läheiset karikot?
Lataa webinaaritallenne
Blogi

Miten työnantaja varautuu yllättäviin kriiseihin?

Poikkeustilanteet ja kriisit tarjoavat mahdollisuuden arvioida, kuinka hyvin olemme huolehtineet työympäristömme turvallisuudesta ja miten hyvin olemme varautuneita kohtaamaan kriisi- tai muita poikkeuksellisia tilanteita. Miten voimme vielä kehittää omia toimintatapojamme, jotta voimme myös poikkeustilanteissa vastuullisesti huolehtia liiketoiminnan jatkuvuudesta ja henkilöstön työturvallisuudesta.
Lue lisää
Blogi

Työnantajan tarkistuslista – liittyen Koronavirukseen

Kiinasta peräisin oleva Corona-virus, 2019-nCoV, leviää tällä hetkellä suurissa osissa maailmaa ja luo haasteita monille työnantajille. Alla olevaan työnantajan tarkistuslistaan on koottu koronaviruspandemiaan liittyviä asioita, joiden viestintä ja ohjeistaminen kuuluu työnantajan kriisiviestintään.
Lue lisää
Asiakastarinat

Case | Digital Workforce

Digital Workforcen HR Manager tarvitsi lisäresurssia rekrytointeihin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen. Myös HR-funktion rakentamisessa ja kehittämisessä ulkopuolisen sparrausapu oli tarpeellista. Autoimme yritystä HR-strategian luomisessa, vaativissa rekrytoinneissa ja sen lisäksi kehitimme muun muassa perehdytysprosessia.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.