Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Blogi

Yhteistoiminta osana päivittäistä työarkea

Yhteistoimintamenettelyn merkitys korostuu usein työelämän muutostilanteissa. Yhteistoiminta ja yhteistoimintaneuvottelut resonoi suomalaisille lähes poikkeuksetta negatiiviseen sävyyn. Aina, kun ”yt” nousee esille puheessa tai tekstissä, reaktio on, että jokin on todella pielessä. Onko mahdollista kokea yhteistoiminta myönteisenä asiana?
Lue lisää
Blogi

Avoin viestintä on johtajan tehtävä

Tunnemme arjen kiireiden keskellä joskus yllättävänkin vähän toisiamme ihmisinä. Saatamme kuvitella, ettei sillä ole merkitystä. Mutta sillä on, ehkä enemmän kuin arvaammekaan. Kun tunnemme toisiamme, me sitoudumme yhteiseen tehtävään. Simple!
Lue lisää
Blogi

HR istu ratin taakse ja ota ohjaat käsiisi – havainnoi, reagoi ja ole mukana matkassa!

Millaista on työskennellä HR:n parissa Covid19 -maailmassa? Siihen on varmasti yhtä monta vastausta ja kokemusta kuin HR-ammattilaistakin. Kun katsomme eteenpäin - mitä tästä tilanteesta on tärkeä ottaa mukaan HR-työhön?
Lue lisää
Blogi

Työntekijän lomauttaminen

Mitä lakisääteisiä asioita on otettava huomioon ja millaisia joustoja työmarkkinajärjestöt ovat ehdottaneet lomautusprosessiin koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa?
Lue lisää
Blogi

Miten työnantaja varautuu yllättäviin kriiseihin?

Poikkeustilanteet ja kriisit tarjoavat mahdollisuuden arvioida, kuinka hyvin olemme huolehtineet työympäristömme turvallisuudesta ja miten hyvin olemme varautuneita kohtaamaan kriisi- tai muita poikkeuksellisia tilanteita. Miten voimme vielä kehittää omia toimintatapojamme, jotta voimme myös poikkeustilanteissa vastuullisesti huolehtia liiketoiminnan jatkuvuudesta ja henkilöstön työturvallisuudesta.
Lue lisää
Blogi

Työnantajan tarkistuslista – liittyen Koronavirukseen

Kiinasta peräisin oleva Corona-virus, 2019-nCoV, leviää tällä hetkellä suurissa osissa maailmaa ja luo haasteita monille työnantajille. Alla olevaan työnantajan tarkistuslistaan on koottu koronaviruspandemiaan liittyviä asioita, joiden viestintä ja ohjeistaminen kuuluu työnantajan kriisiviestintään.
Lue lisää
Blogi

Suunnitelmallinen tekeminen tuo vaikuttavuutta työterveysyhteistyössäkin

Yhteistyö työterveyshuollon kanssa on usein HR:n vastuulla joko omana ohjelmanaan tai osana työsuojelu- tai työhyvinvointiohjelmaa –hyvät käytännöt yhteistyössä helpottavat, sujuvoittavat ja luovat pohjan vaikuttavalle ja tulokselliselle yhteistyölle.
Lue lisää
Blogi

Mitkä ovat ketterän HR:n hyödyt?

Muuttuvassa maailmassa vain responsiiviset organisaatiot menestyvät – eli ne, jotka jatkuvasti pystyvät adaptoitumaan muuttuviin markkinatilanteisiin, asiakastarpeisiin ja ostokäyttäytymisen muutoksiin.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.