Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Asiakastarinat

Case Kaito | Inhouse-rekrytointikumppanuus oli tuloksia ja näkemyksiä – ”Yritys ei ole kasvuyritys, jos rekrytointi ei vedä”

Inhouse-rekrytointikumppanuus näkyy rekrytointituloksissa ja HR-kehitystyössä. Inhouse-rekrytoinnissa lopullinen päätösvalta on aina asiakkaalla. Hienoimmatkin prosessit valuvat hiekkaan ilman molemmin puoleista sitoutumista.
Lue lisää!
Asiakastarinat

High Impact HR-työn ytimessä – Vaikuttava rekrytointi vaatii luottamusta ja lähtee perusasioista | Case Roschier

Kestävää tulevaisuutta rakentavat asiantuntijayritykset reagoivat osaajapulaan miettimällä omaa rekrytointiaan osaajien tarpeiden valossa. Onnistuminen vaatii liiketoiminnan ja rekrytointitiimin yhteispeliä.
Lue lisää!
Asiakastarinat

Interim HR Manager mahdollisti arjen jatkuvuuden ja rekrytointiprofiilin syvällisen mietinnän | Case LeasePlan

Lue miten Wise-yritykset ovat tehneet pitkään menestyksekkäästi yhteistyötä Leaseplanin kanssa.
Lue lisää
Asiakastarinat

Osaamisen kehittäminen strategiamuutoksen tukena | Case Stockmann

Viiden kuukauden Interim Talent Manager -pestin päätavoitteena oli luoda aidosti asiakaskeskeisyyttä edistävä talent management -strategia ja saada vedettyä siitä punainen lanka arkeen.
Lue lisää
Asiakastarinat

Case | Peab

Peab tarvitsi valmennusapua ja lisäresurssia työntekijäkyselyn tulosten purkamiseen. Kävimme tulokset läpi yhdessä sekä johtoryhmän että esimiesten kanssa ja antoi tarvittavaa tukea tiiminvetäjille tulosten purkutilaisuuksissa.
Lue lisää
Asiakastarinat

Case | Digital Workforce

Digital Workforcen HR Manager tarvitsi lisäresurssia rekrytointeihin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen. Myös HR-funktion rakentamisessa ja kehittämisessä ulkopuolisen sparrausapu oli tarpeellista. Autoimme yritystä HR-strategian luomisessa, vaativissa rekrytoinneissa ja sen lisäksi kehitimme muun muassa perehdytysprosessia.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.