Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Tapahtumat

Täynnä | Wake up with Wise | Luo timanttinen työntekijäkokemus!

Kuinka tuoda työntekijän kokemus onnistumisesta keskiöön suunnitelmia tehdessä? Pääset harjoittelemaan Experience Mapping -työkalun hyödyntämistä pienryhmissä ja kuulet asiakkaidemme esimerkkejä sen käytöstä elävässä elämässä.
Ilmoittaudu mukaan!
Tapahtumat

Wake up with Wise | Selätä kasvua rajoittavat rekrytointihaasteet

Enna ja Tahvo johdattavat meidät aamun teemaan kertomalla, miltä nopeasti muuttunut osaajamarkkina näyttää nyt, mitä vaikuttimia muutoksen takana on ja mitä seurauksia sillä on rekrytoinnille.
Ilmoittaudu mukaan!
Tapahtumat

Lounaswebinaari 2.3.2022 | Ketterä HR-työ kasvun moottorina

Toimitko kasvuyrityksen johtotehtävässä tai People-tiimissä? Onko kasvun tukeminen osa arkeasi? Kestävä ja ketterä HR-työ kasvun moottorina on lounaswebinaari, joka auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi.
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 22.4.2021 | #highimpactHR | osa 2

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Nyt me haluamme jakaa tässä kaksiosaisessa webinaarisarjassa oppeja ja oivalluksia siitä, miltä vaikuttava HR-työ näyttäytyy kahdessa hyvin erilaisessa organisaatiossa. Tässä toisessa jaksossa saamme vieraaksi Jennifer Paatelaisen, joka vastaa Nordic HR:stä Unileverillä.
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 8.4.2021 | #highimpactHR | osa 1

Me Wise:lla pääsemme työssämme tutustumaan erilaisten organisaatioiden HR-tekemiseen. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme vahvasti kasvussa olevan Silo.AI:n Head of People Ops:in Tuuli Suomisen ajatuksiin vaikuttavasta HR-työstä.
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 1.12.2020 | Oppiva organisaatio – mahdollista syväluotaava oppiminen

Tässä webinaarissa keskustelemme oppimisen mahdollistamisesta organisaatiokontekstissa ja ajattelua muokkaavasta oppimisesta. Webinaarissa esittelemme kaksi konkreettista työkalua, jotka auttavat reflektoimaan, sanoittamaan ja syventämään oppimista.
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Webinaari 22.10.2020 | Matkalla kohti tavoitteellista OKR-arkea | Case Enfuce

Tavoitteet ohjaavat tekemistämme ja luovat sekä selkeyttä että suuntaa. Moni kokee tavoitteiden asettamisen ja toteuttamisen haastavana. Tule mukaan kuulemaan Enfucen keväällä aloitetusta OKR-matkasta.
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Wake up with Wise 30.1.2020 | Myrskyn silmässä

Organisaatioiden ja työyhteisöjen muutostilanteet nähdään usein välttämättömänä pahana ja harvoin ne herättävät meissä heti ensimmäisenä positiivisia tuntemuksia. Mitä jos, erilaiset muutostilanteet nähtäisiinkin työntekijöiden ja johtajien mahdollisuutena kasvaa omassa roolissaan ja samalla yrityksen mahdollisuutena kasvaa.
Ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.