Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari 20.8 | Miten rakennetaan uskoa tulevaisuuteen koetun myrskyn jälkeen?

Syksy tuo tullessaan uudenlaisen paluun vanhaan arkeen. Mitä on tärkeä ottaa huomioon nyt, kun palataan takaisin toimistolle ja kasvotusten tehtävään yhteistyöhön? Miten luoda varmuutta ja selkeyttä epävarmuuden keskellä? Tulemme keskustelemaan johtamisen ja HR:n näkökulmasta, miten ottaa mukaan koronakriisin opit?
Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | HR + viestintä = se miten ja mitä johto viestii ei aina ole, mitä muut kuulevat

Haastavat ja uudet ajat vaativat selkeää ja johdonmukaista viestintää. Työnantajan tulisi viestiä selkeästi, luoda turvaa ja toivoa sekä selkeää suuntaa. Webinaarin aikana tulemme johdattelemaan sinut käytännönläheisten työkalujen avulla siihen, miten viestit onnistuneesti muutostilanteessa.
Lataa webinaaritallenne
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | Esihenkilön energiatankkaus

Fokus ja energia tässä ja nyt – mistä energiaa tekemiseen, kun epävarmuuden tuulet jatkavat puhaltamistaan eikä selvää suuntaa välttämättä ole. Mistä löytyy päivittäinen tekemisen ilo, suunta ja energia itselle, mutta myös koko tiimille?
Lataa webinaaritallenne
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | Suuntaa katse eteenpäin: miten luot kilpailukykyä muuttuvassa työelämässä?

Koronakevät on mahdollistanut sen, että pystymme näkemään organisaation uudessa valossa ja ymmärtämään yrityksen tulevaisuuden näkymät paremmin. Miten hyödyntää koronakriisin oppeja, kun on organisaation uudelleen "virittämisen" aika?
Lataa webinaaritallenne
Tapahtumat

Wake up with Wise Webinaari | HR:n fokus ja rooli tänään, unohtamatta huomista

Mikä on HR:n vaikuttamistyö ja rooli, kun yritys, sen ydin sekä johto ajautuu muutosten tuulten puhaltaessa suoraan kohti hirmumyrskyä? Nyt globaalin muutospuhurin puhallettua ollaan siellä todella - myrskyn silmässä. Mihin HR:n tulisi nyt suunnata katseensa, jotta hahmotamme sekä horisontin että läheiset karikot?
Lataa webinaaritallenne
Tapahtumat

Wake up with Wise 30.1.2020 | Myrskyn silmässä

Organisaatioiden ja työyhteisöjen muutostilanteet nähdään usein välttämättömänä pahana ja harvoin ne herättävät meissä heti ensimmäisenä positiivisia tuntemuksia. Mitä jos, erilaiset muutostilanteet nähtäisiinkin työntekijöiden ja johtajien mahdollisuutena kasvaa omassa roolissaan ja samalla yrityksen mahdollisuutena kasvaa.
Ilmoittaudu mukaan

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.