Opi & inspiroidu

Täällä jaamme sinulle inspiraatiota organisaation  kehittämisestä, HR:stä ja johtamisesta.

Mistä haluaisit oppia lisää?

Täällä voit tutustua vinkkeihin ja havaintoihin HR:stä, johtamisesta ja organisaation  kehittämisestä.

Suodattaa


#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten hyödyntää intuitiota (työ)elämässä?

Tiesitkö, että intuitio on ihmisen ensisijainen ja luonnollinen tapa ajatella? Elämme maailmassa, jossa ihannoimme ja arvostamme tietoista päättelykykyä. Tässä jakossa sukellamme intuition mahdollistavaan maailmaan yhdessä Asta Raamin kanssa, joka on tutkija, taiteen tohtori ja kirjoittanut useita tietokirjoja intuitiosta.
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Miten johtaa millenniaaleja?

Milleniaaleista ja miten heitä tulisi johtaa on puhuttu jo tovi, aihe loistaa edelleen ajankohtaisuudellaan. Tämä sukupolvi näyttää tietä kohti tulevaisuuden työelämää. Mitä he oikein kaipaavat johtamiselta ja ovatko heidän tarpeensa oikeasti niin erilaiset kuin vanhempien sukupolvien?
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Tulevaisuuden työelämän avaintaito on tunneäly

Tunneäly on noussut yhdeksi työelämän tärkeimmistä taidoista. Mitä merkitystä on tunnetaidoilla ihmisten ja työyhteisöjen johtamisessa? Voivatko kaikki oppia tunneälykkäiksi vai onko tämä vain tiettyjen henkilöiden etuoikeus?
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Seisotko keskellä ruuhkaa? Työn ja perheen yhteensovittamisen taika.

Ruuhkavuodet - mitä tarkoitamme tällä? Väitämme että ruuhkavuodet eivät ole vain pienten lasten vanhempien etuoikeus. Podijakson lopussa pohdimme myös mikä on työnantajan vastuu työn ja perheen tasapainoilussa?
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Pelkäätkö epäonnistumista?

Epäonnistuminen, mokaaminen, fiasko, feilaus – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jokaisella meistä on kokemusta epäonnistumisesta. Tässä jaksossa vierailevana tähtenä Tomi Kaukinen, jonka kanssa keskustellaan epäonnistumisesta ja miten saat käännettyä epäonnistumisen parhaiten opiksi.
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Onnistu uutena esihenkilönä

Miten onnistut uutena esihenkilönä? Minkälaisia haasteita uunituore esihenkilö kohtaa arjessaan? Heidi ja Jonas jakavat konkreettisia vinkkejä esimiestyöhön, niin uudelle, kuin konkariesihenkilöllekin. Koska joka kerta, kun tiimissäsi aloittaa uusi henkilö, olet taas kerran uusi roolissasi.
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Keikkatyöläinen, spesialisti, konsultti vai vanha tuttu freelancer?

Keikkatalous on kasvava ilmiö josta puhutaan, mitä mahdollisuuksia se tarjoaa niin organisaatiolle, kuin työntekijällekin?Markkinointiviestintätoimisto Supersonin liiketoiminta perustuu verkostoihin ja heidän spesialistiverkostostaan kootaan aina asiakkaan tarpeisiin sopiva tiimi.
Kuuntele tästä
#loistatyössäsi -podcast

#loistatyössäsi -podi | Onko yhteiskunnallisesti hyvää tekevä yritys tulevaisuuden toivo?

Miten voittoa tavoitteleva yritys voi samalla tehdä yhteiskunnallista hyvää. Millainen Sandran ja Meri-Tuulin matka yrittäjinä on ollut? Miten ajatus Gubbesta syntyi? Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena ja auttaa arjen askareissa.
Kuuntele tästä

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme tai työskentelytavoistamme? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Me haluamme aidosti olla avuksi.